CV Ketel Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een scherpe aanbieding op een cv-ketel? Bij CVtotaal hebben we altijd voordelige aanbiedingen of kortingen, dus kijk hieronder naar de actuele acties. Voor een voordelige cv-ketel gaat u naar CVtotaal. Wilt u deze cv-ketel ook nog laten installeren? Geen punt, vraag op de pagina van het actie-product vrijblijvend een offerte aan voor ketelmontage!

Actuele ketelacties

Super deals op ketels van Intergas, Remeha en Nefit. Wees er snel bij. OP = OP

Intergas: Tijdelijk een Intergas Comfort Touch thermostaat met korting bij geselecteerde modellen(Intergas combipakketten)!

Voor al onze airco actie's kunt u hier kijken

Vermogen verwarming

tot 405 M3

Warmwaterklasse

CW4

Energie zuinigheid

A

Intergas Xtreme 30 CW4
Waardering:
87%
1

Vermogen verwarming

tot 340 M3

Warmwaterklasse

CW4

Energie zuinigheid

A

Vermogen verwarming

tot 560 M3

Warmwaterklasse

CW5

Energie zuinigheid

A

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Als u op zoek bent naar een cv-ketel met korting dan bent u bij CVtotaal aan het juiste adres! Wilt u op de hoogte blijven van alle aanbiedingen zodat u er op tijd bij bent? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief. U ontvangt van ons dan regelmatig een mailing met actuele aanbiedingen. U kunt uw abonnement op onze nieuwsbrief uiteraard op ieder gewenst moment weer stop zetten. 

Altijd CV Ketel korting bij CVtotaal

Het hele jaar rond kunt u wel een CV Ketels met korting kopen. Naast onze vaste lage prijzen, kunt u gedurende het jaar diverse acties verwachten zoals CV ketels met gratis thermostaat of thermostaten met een kleine meerprijs. Maar ook gratis installatiepakketten en prijskortingen op cv ketels komen met regelmaat voorbij.

Hulp nodig bij het kiezen?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van de juiste cv-ketel? Door gebruik te maken van onze CV-ketelkiezer ontdekt u snel welke ketel het meest geschikt is voor uw situatie. LET OP: In onze ketelkiezer krijgt u niet direct de actuele aanbiedingen te zien. Navigeer hiervoor naar deze pagina om alle actuele kortingen te zien.

Naar de ketelkiezer >>