CV ketel aansluiten

CV-ketel aansluiten: hoe doe ik dat?

Je hebt net een nieuwe CV-ketel gekocht en wilt deze graag zelf aansluiten. Wij raden het echter altijd aan om een erkende installateur de ketel te laten aansluiten. Dit is niet alleen veiliger, zo weet je ook zeker dat het goed gedaan wordt. Het kan namelijk zo zijn dat de garantie niet meer geldig is, als de ketel verkeerd aangesloten is (geweest). En dat zou zonde zijn!

Cv-ketel aansluiten als doe-het-zelver

Bij veel van onze producten zit een handleiding en instructie voor het plaatsen van de ketel, en wat er verder nog nodig is voor de installatie. Hoe je de ketel precies moet aansluiten, kan verschillen per ketel. Maar zoals genoemd is het aansluiten van een ketel geen makkelijk doe-het-zelf klusje. Wordt het niet goed gedaan, dan bestaat er kans dat er koolstofmonoxide vrij komt.

Je kunt er daarom ook voor kiezen om tegelijkertijd met je nieuwe ketel montage en/of een onderhoudsabonnement aan te schaffen. Zo weet je dat de ketel altijd goed wordt aangesloten en onderhouden wordt.

Vragen over het aansluiten van een CV-ketel

Heb je een nieuwe ketel gezien die je wilt kopen? Bij alle producten van CVtotaal kun je direct montage aanvragen. Je plant eenvoudig een afspraak in met een vakman, die ervoor zorgt dat je nieuwe ketel er goed bij hangt. Kom je er niet uit of heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@cvtotaal.nl. Wij helpen je graag verder!