LET OP: Uw bestelling kan langer onderweg zijn door de aangescherpte COVID19 maatregelen. Informatie over levering>>

Welke cv-ketel kopen?

Doe de check hier!

cv-ketelkiezer

Beste cv-ketel

De beste cv-ketel kopen? Als je toe bent aan een nieuwe cv-ketel is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Je zoekt immers een verwarmingsketel die optimaal aansluit bij jouw wensen en woonsituatie. Wij helpen je graag in jou zoektocht naar de beste cv-ketel koop. Op deze pagina geven we meer informatie zoals:

Beste cv-ketel consumentenbond 2019

De titel van `Beste cv-ketel` wordt ieder jaar door de Consumentenbond uitgeroepen. Hierbij wordt gekeken naar een lijstje met criteria zoals de meest energiezuinige ketel, de mate van comfort en de betrouwbaarheid. De ketel wordt op verschilende standen getest. Zo wordt er gekeken of de ketel een reeds opgewarmd huis warm kan houden op een lage stand en wat het energieverbruik is. Daarnaast worden ook de hoeveelheid, snelheid en stabiliteit van de temperatuur van het water vergeleken. Volgens de Consumentenbond zijn dit de beste cv-ketels van 2019:

Wil je meer weten over deze beste koop ketels volgens de Consumentenbond? Bekijk dan het complete beoordelingsrapport van deze beste geteste cv-ketels 2018/2019.

Top 8 cv-ketels (best verkocht)

Evenals de Consumentenbond zijn wij als specialist op het gebied van verwarmingsketels ook altijd kritisch op de merken die wij voeren. Daarom hebben wij ook een cv-ketel top 8 gemaakt met onze meest verkochte cv-ketels. Als merkonafhankelijke partij kunnen wij op deze manier een goed inzicht bieden in de ketels die wij van harte aanbevelen.

Beste cv-ketel CW per waarden volgens onze klanten

Bij cv-ketels staat altijd aangegeven hoe hoog de CW waarde is. De CW waarde maakt inzichtelijk hoeveel liter water de ketel per minuut kan leveren. Weet je al welke CW waarde je nieuwe ketel moet hebben en ben je benieuwd naar de beste cv-ketel met deze CW waarde? Hieronder hebben wij de beste cv-ketels CW3, CW4 en CW5 volgens onze klanten voor u uitgelicht.

Ben je naast deze cv-ketels benieuwd naar alle best geteste HR ketels op het gebied van CW waarde? Bekijk dan alle best geteste cv-ketels CW4 en cv-ketels CW5.

De Beste elektrische cv-ketels

Wij hebben ook elektrische cv-ketels in ons aanbod. Deze cv-ketels werken middels elektriciteit in plaats van op gas zoals de reguliere HR ketel. Aangezien veel mensen nieuwsgierig zijn naar de alternatieven voor verwarming op gas, hebben wij ook voor deze categorie de beste ketels in kaart gebracht. Dit is de top3 van beste elektrische cv-ketels: