Radiator aansluiten: instructiefilmpjes


Radiator aansluiten per type aansluiting

Wil je zelf de radiator aansluiten, maar is het je niet helemaal duidelijk waar je moet beginnen, of welke hulpmaterialen je nodig hebt? Onderstaande video's zullen duidelijk jouw situatie schetsen, waardoor je een complete aansluitset kunt bestellen.

 

Leidingen vanuit de vloer, aansluiten onderkant

Komen de leidingen bij je uit de vloer en wil je de radiator aan de onderkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.

 

 

Leidingen uit de wand, aansluiten onderkant

Komen de leidingen bij je onder de radiator uit de wand en wil je de radiator aan de onderkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.

 

 

Leidingen van boven, aansluiten zijkant

Komen de leidingen bij je uit het plafond (van boven) en wil je de radiator aan de zijkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.

 

 

Leidingen uit de wand, aansluiten zijkant

Komen de leidingen bij je uit de wand en wil je de radiator aan de zijkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.

 

 

Leidingen op 1 plek uit de wand, aansluiten zijkant

Komen de leidingen bij je dicht bij elkaar uit de wand vlak bij de vloer en wil je de radiator aan de zijkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.