Ivm. vakantie hebben we een kleinere bezetting waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. vragen kunt U stellen via info@cvtotaal.nl of het contactformulier

Radiator aansluiten (instructiefilm)

Wil je zelf de radiator aansluiten, maar is he je niet helemaal duidelijk welke hulpmaterialen je benodigd bent?

Onderstaande video's zullen duidelijk jouw situatie schetsen, waardoor je een complete aansluitset kunt bestellen.Komen de leidingen bij je uit de vloer en wil je de radiator aan de onderkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.
Komen de leidingen bij je onder de radiator uit de wand en wil je de radiator aan de onderkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.
Komen de leidingen bij je uit het plafond (van boven) en wil je de radiator aan de zijkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.
Komen de leidingen bij je uit de wand en wil je de radiator aan de zijkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.
Komen de leidingen bij je dicht bij elkaar uit de wand vlak bij de vloer en wil je de radiator aan de zijkant aansluiten? Dan is onderstaande video voor je van toepassing.

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9345 stemmen via Feedback Company