Radiatoren prijzen

Overweegt u een nieuwe radiator aan te schaffen? Dan wilt u natuurlijk weten wat goede radiatoren prijzen zijn. Maar er zijn veel verschillende modellen van diverse merken om uit te kiezen. En aan iedere radiator hangt een ander prijskaartje. Waar de één een designradiator zoekt, wil de ander juist een standaard paneelradiator. Mogelijk zoekt u een verticale radiator of juist een convector? Dit heeft allemaal invloed op de prijs van een radiator. Maar waar moet u beginnen? Wat zijn gemiddelde radiatoren prijzen?

De kosten van een radiator

Bij CVtotaal vindt u altijd A-merken in het assortiment, zodat je zeker weet dat u radiatoren van goede kwaliteit koopt. Voor radiatoren geldt, net als bij veel producten, dat er extra betaald moet worden voor alles wat afwijkt van het standaard. Zo bestelt u via CVtotaal een standaard paneelradiator al vanaf € 25. Deze heeft natuurlijk wel wat minder vermogen. Wilt u liever meer vermogen, extra aansluitingen of een ander merk. Dan gaat de prijs omhoog. Bij CVtotaal worden altijd lage internetprijzen aangehouden. Bovendien zijn alle genoemde bedragen inclusief BTW.  

Bekijk hier alle radiatoren >>

Wat kost een radiator gemiddeld

Zoals aangegeven vindt u al een radiator voor enkele tientjes. Maar de diverse soorten radiatoren hebben een verschillend prijskaartje. U moet letten op drie belangrijke factoren:

 1. Het model van radiator

  Er zijn diverse modellen radiatoren waar u uit kunt kiezen. Welk model u nodig heeft, is afhankelijk van uw voorkeur én mogelijkheden voor de aansluiting in de woning. De verschillende modellen: horizontale radiatoren, verticale radiatoren, paneelradiatoren, vrijstaande radiatoren en convector radiatoren.

 2. Het type radiator

  Naast het model kunt u ook een onderscheid maken in type radiator. Het type heeft te maken met hoeveel platen een (paneel)radiator heeft, en hoeveel lamellen er tussen de platen zitten. Lees hier meer over de modellen en typen.

 3. Het merk van de radiator

  In het aanbod vindt u A-merken radiatoren zoals Brugman, Henrad, Thermrad en Vasco. Deze staan bekend als kwalitatieve producten en komen in het algemeen altijd goed uit de test. Maar ook de merken Stelrad of Comfortlux zijn prima radiatoren. Bekijk hier het aanbod van radiatoren.
 1. Het vermogen van de radiator

  Het vermogen van een radiator is cruciaal voor de warmte in de kamer. Door het vermogen wordt namelijk bepaald in hoeverre de radiator in staat is om een bepaalde ruime te verwarmen. Dit verschilt per ruimte, want het hangt af van de grootte van de ruimte en natuurlijk de gewenste temperatuur.

Heeft u geen idee welke radiatoren het best bij uw situatie en woning passen? Geen zorgen, daarvoor hebben wij de radiator rekenhulp. Hiermee krijgt u binnen één minuut passend advies voor uw situatie.

Kosten voor het aansluiten

Nu u weet wat de radiatoren prijzen zijn en door welke factoren dit bepaald wordt, is het nog belangrijk om te weten dat er kosten bij kunnen komen voor het aansluiten van de radiatoren. Dit is natuurlijk enkel het geval als u dit niet zelf doet. Het aansluiten van een radiator hoeft niet zo moeilijk te zijn. Maar er zijn diverse soorten radiatoren en deze hebben vaak een bijbehorende manier om aangesloten te worden. Lees hier meer over het aansluiten.

Komt u er niet uit of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@cvtotaal.nl. Wij helpen u graag verder