Ventilatie

Gezond, comfortabel en energiezuinig ventileren

Een optimaal binnenklimaat in huis. Hoe belangrijk! Want bij goed geïsoleerde woningen zijn uitgebalanceerde ventilatiesystemen nodig om vervuilde lucht af te voeren en frisse lucht toe te voeren. Vocht, schimmel en huismijt krijgen hierdoor geen kans zich op te hopen. Ventileren en het binnenbrengen van frisse lucht is dus heel belangrijk. In huis, op school en op andere plekken waar wij gezond en comfortabel willen leven. Ons functioneren wordt bevorderd naarmate er voldoende frisse en schone lucht aanwezig is. Zo niet, dan liggen concentratie- en gezondheidsklachten op de loer. Ventilatie is een van de factoren die bijdragen aan een goed binnenklimaat. En laat dat nu een van de specialismes van Itho Daalderop zijn.

 

Trends
In de woningventilatiemarkt zien we een aantal trends: balansventilatie wordt in de nieuwbouw snel belangrijker onder invloed van de scherpere EPC-eisen en nul-op-de-meter initiatieven. De andere trend is onbetwist vraaggestuurde ventilatie zowel met als zonder warmteterugwinning. Belangrijk hierbij is dat de CO2-waardes gemeten worden per ruimte en de vervuilde lucht ook daadwerkelijk afgevoerd wordt in de ruimte om de luchtkwaliteit in een woning het beste te kunnen garanderen. Veel systemen zijn inmiddels te combineren met diverse RF-sensoren waaronder CO2-, vocht- en aanwezigheidssensoren.

 

Ventileren gaat een stap verder
Met een breed assortiment ventilatiesystemen kunnen we voor elke vraag, elke portemonnee en iedere woning of project een optimale oplossing bieden. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, om hoogbouw of laagbouw, om systeem C of D en om vraaggestuurd of niet. Itho Daalderop heeft het in huis. Betrouwbaarheid staat daarbij hoog in het vaandel; niet voor niets zijn er van de ventilatie-unit CVE al meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ondervinden in totaal meer dan 5 miljoen Nederlanders dagelijks de voordelen van onze ventilatoren en ventilatiesystemen.

 

Voor iedere situatie is een passende ventilatie-oplossing. Van basisventilatie, automatische CO2-zone-ventilatie voor de gehele woning, vraaggestuurde ventilatie in iedere ruimte tot geavanceerde vraaggestuurde ventilatie gebaseerd op centrale luchttoevoer met warmteterugwinning. Een breed ventilatieprogramma waarmee de leefomgeving van vandaag al voldoet aan de eisen van morgen. En met de nieuwe labeling voor ventilatieproducten is men altijd verzekerd van een energiezuinig systeem, waar eenvoudig verschillende bedieningen en sensoren aan gekoppeld kunnen worden, om een nóg beter label te behalen en stappen te maken in verduurzaming.

Kantooradres:
CVtotaal

Overige gegevens:
Installatietechniek Totaal B.V.

Seeduker 4 Kamer van Koophandel: 63681153
9051 VB Stiens
BTW-nummer: NL814308478B01
Nederland (Geen showroom, afhalen op afspraak).       
 
Kantoor/Magazijn Tel: 0518-411659 (8:30 - 17:00)
IBAN: NL62INGB0662887980
info@cvtotaal.nl
BIC: INGBNL2A
 

Liever contact via WhatsApp? Geen probleem, wij gaan met ons tijd mee. Voeg het nummer 06-23739503 toe aan je contacten, zodat je op alle werkdagen tussen 8:30 - 17:00 uur een App'je kan sturen.

Heb je vragen, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Indien je een bericht probeert te versturen met bijlage, kan het zijn dat je het bericht niet kunt verzenden ivm de grootte van het bericht. Stel in dat geval een email op aan info@cvtotaal.nl


Velden gemarkeerd met
* zijn verplicht

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 9 uit 10 van 3973 stemmen via Feedback Company