Anna slimme thermostaat

Anna is de slimme Thermostaat van Plugwise. Samen met Anna slimme thermostaat maakt u heel eenvoudig een dagelijks schema. Daarop stelt ze de temperatuur in uw huis in.

Maar daarmee houdt het niet op: Anna leert van uw levensstijl en programmeert zichzelf. Zo wordt uw temperatuurschema steeds meer ingesteld op uw daadwerkelijke dagritme. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Wat voor weer het bij u buiten is. Dat weet Anna. Daar houdt ze rekening mee.

  • Geschikt voor de meeste moderne CV ketels
  • Aan te sluiten op Open Therm of aan/uit regeling van de CV ketel
  • Te besturen via uw smartphone of tablet met iOS of Android besturing

  • Productie/ levertijd: 1 - 2 weken
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
293,85

Anna gebruikt ‘geo-fencing’ om te bepalen of u (en/of andere bewoners van het huis) in de buurt bent. Als u wilt, schakelt Anna zichzelf uit als u weg bent en aan als u op weg naar huis bent. Ze wacht altijd op u. Ook als u wat later bent.

Met de grootste zorg ontworpen. Dat is Anna. Een subtiel element aan uw muur. Passend in iedere woning. Anna stuurt u aan via uw tablet of smartphone, maar u kunt haar ook aanraken. Rechts voor warmer, links voor kouder. Anna laat met kleur zien dat ze doet wat u haar vraagt.

Anna is primair ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Ze kan dus goed omgaan met Nederlandse cv-ketels. En even technisch: Anna gebruikt bij voorkeur het OpenTherm- en aan/uit-protocol (max. 24V, 1A). Daarmee moduleert ze de temperatuur in je huis.

Privacy. Anna weet hoe belangrijk dat is. En Anna vindt: uw data zijn van u. Daarom stelt ze geen verborgen voorwaarden. U houdt de controle over uw eigen data. U hoeft niet bang te zijn dat Anna gegevens doorspeelt aan derde partijen. Dat belooft ze.

Innovatie hoeft niet uit het buitenland te komen. Natuurlijk niet. En toch is Anna een beetje trots. Dat ze in Nederland is bedacht. Ontwikkeld. En geproduceerd. Voor 100%. Anna is een co-creatie van de Nederlandse Energie Maatschappij en Plugwise. En ze rolt niet uit de ontwikkelstraat in een verre, Aziatische fabriek. Maar gewoon in Eindhoven.

Meer informatie
Art.nr. 080884
EAN 8718469271207
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anna slimme thermostaat
Uw waardering