Artikelen 1 tot 10 van 33 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Het expansievat is een belangrijk onderdeel van je centrale verwarmingsinstallatie. Wanneer water wordt verwarmd door de CV ketel, zet het uit waardoor de druk in leidingen toeneemt. Het expansievat is de technische oplossing om deze drukverschillen probleemloos op te vangen.

expansievat vervangen


Natuurlijk vervang je het expansievat direct als deze kapot is, maar door de levensduur van gemiddeld 7 jaar kun je bij aanschaf van een nieuwe ketel soms beter direct het expansievat ook laten vervangen als deze 5 jaar of ouder is.

Lees meer
Geplaatst in Installatiehulp door Erik Post

Keuzehulp: CV-ketel kopen, huren of leasen?

woensdag 20 juni 2018 10:13:29 Europe/Berlin

CV-ketel kopen huren of leasen

Wat is de beste keuze voor jou? Dat kunnen we niet voor je beslissen. Wat we wel voor je kunnen doen zijn alle mogelijkheden noemen bij het aanschaffen van een nieuwe cv ketel. Je leest hieronder de voor- en nadelen zodat je zelf kunt bepalen of je het best een cv ketel kunt kopen, huren of leasen.

Lees meer
Geplaatst in Installatiehulp door Erik Post

Best geteste cv-ketel cw5

maandag 6 november 2017 13:30:38 Europe/Berlin

Best geteste cv-ketels najaar 2017: Deel 2 – Best geteste cv-ketel cw5

Vorige week hebben we de top 5 van beste geteste cw4 cv-ketels consumentenbond 2017 benoemd en deze week tonen we de 5 best geteste cv-ketels door de consumentenbond in de cw-label cw5.

 

Best getest Consumentenbond

De standaard verschuift enigszins binnen de Nederlandse huishoudens, want de behoefte aan veel tapwater wordt steeds groter. Men hecht steeds meer waarde aan een krachtige douchestraal of het gemak van een snel gevuld bad. Hierdoor is er steeds meer interesse voor een cv-ketel met een gaskeur cw-label cw5.
Om die reden hebben we deze week de meest recente test van de consumentenbond voor je erbij gepakt en behandelen we in deel 2 van deze serie: de best geteste cw5 cv-ketels van 2017. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Best geteste cv-ketel cw4

dinsdag 31 oktober 2017 10:00:16 Europe/Berlin

Best geteste cv-ketels najaar 2017: Deel 1 – Best geteste cv-ketel cw4

Het stookseizoen is weer begonnen en dus verwarmd, als het goed is, je cv-ketel weer je woning. Niets zo vervelend als thuiskomen in een koude woning omdat je cv-ketel het heeft begeven. Geen warme (woon)kamer maar ook geen warme douche. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar omdat niet alle storingen zich vooraf aankondigen, kan het natuurlijk voorkomen dat je cv-ketel het begeeft. 

Best getest Consumentenbond

Een seizoen zonder cv-ketel is geen optie, dus zal er een nieuwe cv-ketel moeten komen. Maar welke is nu de beste cv-ketel? We hebben de meest recente test van de consumentenbond voor je erbij gepakt en trappen af met deel 1 van deze serie: de best geteste cw4 cv-ketels van 2017. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Slimme thermostaten vergelijken

maandag 16 oktober 2017 15:42:19 Europe/Berlin

Slimme thermostaten vergelijken

Met een slimme thermostaat ben je in staat om op afstand je thermostaat aan te sturen. Plotseling vertrokken en vergeten je verwarming uit te zetten? Geen probleem, met je slimme thermostaat hoef je niet naar huis te rijden en kan je op afstand je cv omlaag instellen.

Er zijn vele modellen en merken slimme thermostaten. En omdat je niet jaarlijks over je thermostaat hoeft na te denken, kan het aanbod van alle diverse types slimme thermostaten overweldigend zijn.

 

slimme thermostaat

Wij hebben de meest verkochte slimme thermostaten voor je op een rijtje gezet met ieder haar eigen mogelijkheden en slimme oplossingen. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Thermostaat kopen

maandag 2 oktober 2017 17:18:43 Europe/Berlin

Thermostaat kopen

Harde wind, regen en je tuin ligt waarschijnlijk alweer vol met bladeren. Dit zijn de eerste signalen die aangeven dat je verwarming nu toch echt uit de zomerslaap moet komen. We hebben het vaak niet in de gaten, maar behalve je cv-ketel is ook je thermostaat enorm belangrijk om je woning te voorzien van voldoende warmte.

thermostaat kopen

Hoe zorg je ervoor dat je de meest efficiënte toepassing en combinatie thermostaat / cv-ketel krijgt? Lees nu in dit artikel waar je op moet letten als je kiest voor een nieuwe thermostaat. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Alles over vloerverwarming

maandag 10 juli 2017 09:56:32 Europe/Berlin

Vloerverwarming: de informatie die je nodig hebt

Het aanleggen en in gebruik nemen van vloerverwarming is een populaire keuze voor huis eigenaren. Welke oplossingen zijn er op het gebied van vloerverwarming? Wat zijn de voordelen en nadelen en de prijsverschillen? Wij geven je antwoord op deze vragen en meer om een weloverwogen keuze te kunnen maken of vloerverwarming geschikt is voor jouw omstandigheden en wensen.

comfortabel-vloerverwarming

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Agpo Optifor cv-ketel vervangen door een Ferrolli BlueSense

vrijdag 16 juni 2017 11:15:30 Europe/Berlin

Agpo optifor met nieuwe cv-ketel

Heeft u een Agpo Optifor en wenst u de cv-ketel te laten vervangen?

Lees meer
Geplaatst in Installatiehulp door Sander Steegstra

Radiator online kopen

donderdag 18 mei 2017 11:21:01 Europe/Berlin

Waar moet je rekening mee houden bij het online kopen van een radiator

Je bent een nieuwe radiator benodigd en hebt besloten deze radiator online te kopen. Een nieuwe en spannende ervaring, want alhoewel wij natuurlijk helemaal vol zitten van radiatoren, begrijpen wij ook wel dat dit voor jou niet dagelijkse kost is. Hoe vaak bestel je nu eigenlijk online een radiator?

Radiator kopen

Wij helpen je graag, dus hebben we een handige checklist, waar je nu eigenlijk op moet letten bij het online kopen van een radiator.

Lees meer
Geplaatst in Installatiehulp door Erik Post

Radiator berekenen

dinsdag 2 mei 2017 13:57:18 Europe/Berlin

Onlangs heb je een nieuwe keuken gekregen, je badkamer verbouwd, je oudste kind is het huis uit en je maakt van de kinderkamer een werkkamer of je garage is recent omgebouwd tot hobby ruimte. Zomaar een greep uit een aantal mogelijkheden waardoor je nieuwe radiatoren benodigd bent. Immers, een koude ruimte wil je niet nu je net een mooie nieuwe ruimte hebt gecreëerd.

radiator-berekenen

Hoe bepaal je welke radiator of radiatoren je benodigd bent? Lees hier waar je op dient te letten.

Lees meer
Geplaatst in Installatiehulp door Erik Post

Artikelen 1 tot 10 van 33 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.8 uit 10 van 6577 stemmen via Feedback Company