Artikelen 1 tot 10 van 40 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Levensduur CV ketel - Wanneer vervangen?

donderdag 20 september 2018 14:13:12 Europe/Berlin

Levensduur cv-ketel

Ik word regelmatig gevraagd wat de levensduur van een cv-ketel is. De levensduur van een cv-ketel varieert tussen de 15 tot 20 jaar, mits deze goed is onderhouden. Een oude cv-ketel kent echter nadelen, waardoor het in sommige gevallen beter kan zijn om iets eerder te kiezen voor een nieuwe cv-installatie. Vandaag lees je er alles over.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Zino Ostendorf

Hoe werkt een vloerverwarming verdeler?

woensdag 12 september 2018 15:36:20 Europe/Berlin

hoe werkt een vloerverwarmingsverdeler

Een vloerverwarming verdeler zorgt ervoor dat het warme water wordt verdeeld over de vloerverwarmingsbuizen, zodat de warmte over de hele met vloerverwarming uitgeruste vloer wordt afgegeven. We kennen twee soorten vloerverwarming verdelers, namelijk:

-          open verdeler met pomp

-          gesloten vloerverwarming verdeler zonder pomp

 

De werking van beide verdelers zullen we behandelen in dit artikel.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Zino Ostendorf

Alles wat je moet weten over lage temperatuurverwarming LTV

vrijdag 27 juli 2018 12:59:54 Europe/Berlin

lage temperatuurverwarming ltv

Lage temperatuurverwarming (LTV) is een verwarmingstechniek waarbij de temperatuur van het water dat gaat naar de radiatoren, vloerverwarming of wandverwarming veel lager dan dat van een gewone centrale verwarming.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zino Ostendorf

Wat is een warmtewisselaar? Werking en gebruik | CVtotaal

donderdag 19 juli 2018 16:51:48 Europe/Berlin

wat is een warmtewisselaar

Een warmtewisselaar is een apparaat dat het mogelijk maakt om warmte over te dragen van een vloeistof of gas op een ander gas of vloeistof zonder dat deze met elkaar in contact komen. Een warmtewisselaar heeft in principe twee functies, namelijk:

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zino Ostendorf

Wat betekent "CW waarde"?

donderdag 28 juni 2018 12:09:48 Europe/Berlin

cw-waarde cv-ketel


Je centrale verwarmingsinstallatie is toe aan vervanging van de ketel en je gaat direct vergelijken. Je wilt een hebben die zuinig is, goed geprijsd en je kijkt naar gebruikerservaringen omdat betrouwbaarheid uiteraard belangrijk is. En dan moet jij de keuze maken welke CW waarde je wil…

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Overname door Essent

maandag 15 januari 2018 08:11:00 Europe/Berlin

Essent-CVtotaal

CVtotaal.nl en Essent samen verder om Nederland te verduurzamen 

CVtotaal.nl uit Stiens is overgenomen door energieleverancier Essent. In Nederland zijn wij een van de grootste online verkoop- en servicebedrijven van onder meer moderne CV-installaties, warmtepompen en zonnepanelen voor de consumentenmarkt. De overname past in de strategie van Essent om steeds meer diensten en betaalbare, slimme producten aan te bieden die energie helpen besparen en schone energie opwekken. Via CVtotaal.nl kan Essent hier nog beter invulling aan geven.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Nefit cv-ketels gevaarlijk?

woensdag 10 januari 2018 09:32:28 Europe/Berlin

Op elke nieuwspagina kom je het nu tegen: de Nefit cv-ketels zijn gevaarlijk! Omdat we momenteel, terecht, veel vragen krijgen omdat klanten bang zijn voor hun huidige cv-ketel, willen we hier kort het volgende over kwijt.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Gasverbruik reduceren

woensdag 13 december 2017 13:50:10 Europe/Berlin

Schonere toekomst warmtepomp

D66 gaf op 13 december 2017 aan dat ze het gasverbruik flink willen reduceren. Wij van CVtotaal verkopen zowel gasgestookte als elektrische cv-ketels. Hieronder een overzicht van de jaarlijkse kosten.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Best geteste cv-ketel cw5

maandag 6 november 2017 13:30:38 Europe/Berlin

Best geteste cv-ketels najaar 2017: Deel 2 – Best geteste cv-ketel cw5

Vorige week hebben we de top 5 van beste geteste cw4 cv-ketels consumentenbond 2017 benoemd en deze week tonen we de 5 best geteste cv-ketels door de consumentenbond in de cw-label cw5.

 

Best getest Consumentenbond

De standaard verschuift enigszins binnen de Nederlandse huishoudens, want de behoefte aan veel tapwater wordt steeds groter. Men hecht steeds meer waarde aan een krachtige douchestraal of het gemak van een snel gevuld bad. Hierdoor is er steeds meer interesse voor een cv-ketel met een gaskeur cw-label cw5.
Om die reden hebben we deze week de meest recente test van de consumentenbond voor je erbij gepakt en behandelen we in deel 2 van deze serie: de best geteste cw5 cv-ketels van 2017. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Best geteste cv-ketel cw4

dinsdag 31 oktober 2017 10:00:16 Europe/Berlin

Best geteste cv-ketels najaar 2017: Deel 1 – Best geteste cv-ketel cw4

Het stookseizoen is weer begonnen en dus verwarmd, als het goed is, je cv-ketel weer je woning. Niets zo vervelend als thuiskomen in een koude woning omdat je cv-ketel het heeft begeven. Geen warme (woon)kamer maar ook geen warme douche. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar omdat niet alle storingen zich vooraf aankondigen, kan het natuurlijk voorkomen dat je cv-ketel het begeeft. 

Best getest Consumentenbond

Een seizoen zonder cv-ketel is geen optie, dus zal er een nieuwe cv-ketel moeten komen. Maar welke is nu de beste cv-ketel? We hebben de meest recente test van de consumentenbond voor je erbij gepakt en trappen af met deel 1 van deze serie: de best geteste cw4 cv-ketels van 2017. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Artikelen 1 tot 10 van 40 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.8 uit 10 van 7094 stemmen via Feedback Company