Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Overname door Essent

maandag 15 januari 2018 08:11:00 Europe/Berlin

Essent-CVtotaal

CVtotaal.nl en Essent samen verder om Nederland te verduurzamen 

CVtotaal.nl uit Stiens is overgenomen door energieleverancier Essent. In Nederland zijn wij een van de grootste online verkoop- en servicebedrijven van onder meer moderne CV-installaties, warmtepompen en zonnepanelen voor de consumentenmarkt. De overname past in de strategie van Essent om steeds meer diensten en betaalbare, slimme producten aan te bieden die energie helpen besparen en schone energie opwekken. Via CVtotaal.nl kan Essent hier nog beter invulling aan geven.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Nefit cv-ketels gevaarlijk?

woensdag 10 januari 2018 09:32:28 Europe/Berlin

Op elke nieuwspagina kom je het nu tegen: de Nefit cv-ketels zijn gevaarlijk! Omdat we momenteel, terecht, veel vragen krijgen omdat klanten bang zijn voor hun huidige cv-ketel, willen we hier kort het volgende over kwijt.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Gasverbruik reduceren

woensdag 13 december 2017 13:50:10 Europe/Berlin

Schonere toekomst warmtepomp

D66 gaf op 13 december 2017 aan dat ze het gasverbruik flink willen reduceren. Wij van CVtotaal verkopen zowel gasgestookte als elektrische cv-ketels. Hieronder een overzicht van de jaarlijkse kosten.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Best geteste cv-ketel cw5

maandag 6 november 2017 13:30:38 Europe/Berlin

Best geteste cv-ketels najaar 2017: Deel 2 – Best geteste cv-ketel cw5

Vorige week hebben we de top 5 van beste geteste cw4 cv-ketels consumentenbond 2017 benoemd en deze week tonen we de 5 best geteste cv-ketels door de consumentenbond in de cw-label cw5.

 

Best getest Consumentenbond

De standaard verschuift enigszins binnen de Nederlandse huishoudens, want de behoefte aan veel tapwater wordt steeds groter. Men hecht steeds meer waarde aan een krachtige douchestraal of het gemak van een snel gevuld bad. Hierdoor is er steeds meer interesse voor een cv-ketel met een gaskeur cw-label cw5.
Om die reden hebben we deze week de meest recente test van de consumentenbond voor je erbij gepakt en behandelen we in deel 2 van deze serie: de best geteste cw5 cv-ketels van 2017. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Best geteste cv-ketel cw4

dinsdag 31 oktober 2017 10:00:16 Europe/Berlin

Best geteste cv-ketels najaar 2017: Deel 1 – Best geteste cv-ketel cw4

Het stookseizoen is weer begonnen en dus verwarmd, als het goed is, je cv-ketel weer je woning. Niets zo vervelend als thuiskomen in een koude woning omdat je cv-ketel het heeft begeven. Geen warme (woon)kamer maar ook geen warme douche. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar omdat niet alle storingen zich vooraf aankondigen, kan het natuurlijk voorkomen dat je cv-ketel het begeeft. 

Best getest Consumentenbond

Een seizoen zonder cv-ketel is geen optie, dus zal er een nieuwe cv-ketel moeten komen. Maar welke is nu de beste cv-ketel? We hebben de meest recente test van de consumentenbond voor je erbij gepakt en trappen af met deel 1 van deze serie: de best geteste cw4 cv-ketels van 2017. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

De 7 keuzes die je moet maken vóór aanschaf van een CV-ketel

dinsdag 24 oktober 2017 09:04:21 Europe/Berlin

De 7 keuzes die je moet maken vóór aanschaf van een CV-ketel

Typisch menselijk gedrag: afgelopen winter kreeg de cv-ketel al wat kuren, maar we bleven onderhoud of vervanging uitstellen aangezien het voorjaar aanbrak. En zodra het voorjaar werd, keken we niet meer om naar de cv-ketel.

Toch is het niet verstandig om, ondanks de dalende temperaturen, overhaaste beslissingen te nemen. Een cv-ketel vervangen is niet een kleine uitgave en gelukkig niet een uitgave die regelmatig voorkomt. Immers, je mag er vanuit gaan dat een cv-ketel al gauw zo’n 15 tot 20 jaar meegaat. 

cv-ketel vervangen

Omdat het al vervelend genoeg is dat je je cv-ketel moet vervangen, helpen we je met dit artikel een eind de weg op. Er is geen universele cv-ketel die voor iedereen de juiste oplossing is, maar wanneer je de volgende 7 keuzes goed afweegt (of zie ze als vragen waarop je zelf je eigen antwoord geeft), hopen we je toch de beste keus cv-ketel te kunnen aanreiken.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Slimme thermostaten vergelijken

maandag 16 oktober 2017 15:42:19 Europe/Berlin

Slimme thermostaten vergelijken

Met een slimme thermostaat ben je in staat om op afstand je thermostaat aan te sturen. Plotseling vertrokken en vergeten je verwarming uit te zetten? Geen probleem, met je slimme thermostaat hoef je niet naar huis te rijden en kan je op afstand je cv omlaag instellen.

Er zijn vele modellen en merken slimme thermostaten. En omdat je niet jaarlijks over je thermostaat hoeft na te denken, kan het aanbod van alle diverse types slimme thermostaten overweldigend zijn.

 

slimme thermostaat

Wij hebben de meest verkochte slimme thermostaten voor je op een rijtje gezet met ieder haar eigen mogelijkheden en slimme oplossingen. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Slimme thermostaat

dinsdag 10 oktober 2017 08:55:52 Europe/Berlin

Slimme thermostaat

Je ziet het steeds vaker: mensen die op hun smartphone kijken wat de actuele temperatuur in de kamer is. Vaak kunnen ze ook het energieverbruik aflezen en zelfs nog het actuele verbruik inzichtelijk krijgen. Steeds meer huishoudens hebben een slimme meter geïnstalleerd gekregen, maar ook het aantal slimme thermostaten in woningen stijgt enorm.

slimme thermostaat

Maar wat is nu precies een slimme thermostaat en waarom zou dit voor jou interessant zijn? Lees het in ons nieuwste blog. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Thermostaat kopen

maandag 2 oktober 2017 17:18:43 Europe/Berlin

Thermostaat kopen

Harde wind, regen en je tuin ligt waarschijnlijk alweer vol met bladeren. Dit zijn de eerste signalen die aangeven dat je verwarming nu toch echt uit de zomerslaap moet komen. We hebben het vaak niet in de gaten, maar behalve je cv-ketel is ook je thermostaat enorm belangrijk om je woning te voorzien van voldoende warmte.

thermostaat kopen

Hoe zorg je ervoor dat je de meest efficiënte toepassing en combinatie thermostaat / cv-ketel krijgt? Lees nu in dit artikel waar je op moet letten als je kiest voor een nieuwe thermostaat. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Installatiehulp door Erik Post

Subsidie warmtepomp

maandag 25 september 2017 16:39:29 Europe/Berlin

Je leest en hoort steeds meer over de term “warmtepomp” en “duurzaam”. Een van de redenen dat er steeds meer aandacht en interesse kom voor en naar warmtepompen, is door de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE), waardoor de totale investering op een warmtepomp installatie het aantrekkelijk maakt om je hierin te verdiepen.

subsidie warmtepomp


Maar wie komt er in aanmerking voor de subsidie op warmtepompen, door wie wordt de subsidie op warmtepompen verstrekt en waarom is er überhaupt een subsidie verkrijgbaar op een warmtepomp? In dit artikel nemen we je mee naar de verschillende facetten van de warmtepomp subsidies.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Erik Post

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.8 uit 10 van 6577 stemmen via Feedback Company