LET OP: Uw bestelling kan langer onderweg zijn door de aangescherpte COVID19 maatregelen. Informatie over levering>>

Corona update

Corona update

Geachte heer, mevrouw,

De maatregelen die op dit moment in Nederland van kracht zijn zetten ons dagelijkse leven (nogmaals) op zijn kop. Deze onzekere tijden vragen aanpassingen van ons allemaal: kinderen blijven thuis van school, we werken zoveel mogelijk thuis en sociale contacten proberen we te vermijden.

Cvtotaal hecht veel waarde aan de gezondheid van haar medewerkers en hun gezinnen, maar ook richting onze klanten nemen we onze verantwoordelijkheid. Uiteraard doen we alles om u als klant zo goed mogelijk te woord te staan, maar vragen wel uw begrip dat het ons op dit moment iets meer moeite kost dan normaal om u goed en tijdig te woord te staan. Daarnaast kan het voorkomen dat orders of offertes langer duren qua verwerking door de toename in vraag en beperkte mogelijkheden. 

Elke dag staan we in contact met onze partners die het vervoer verzorgen en samen dragen we zorg dat de juiste hygiënische maatregelen getroffen worden zodat uw bestellingen op een verantwoorde manier kunnen worden bezorgd. Ook houden onze monteurs rekening met de maatregelen die op dit moment van toepassing zijn, zodat er veilig een goede installatie bij u thuis kan plaatsvinden. 

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Het CVtotaal team