Uw CV-ketel installatie in Amsterdam laten vervangen door onze erkende vakmensen? De volgende vakmensen vervangen in Amsterdam en omgeving de cv-ketels.

Siem: Door jarenlange ervaring in het installatievak is voor Siem elke cv-ketel vervanging gesneden koek. Door de jarenlange ervaring in het vervangen van CV-ketels in en rond Amsterdam is Siem wel een beetje een digibeet geworden omdat zijn uitdaging vooral zit in het uitvoerende werk en niet achter het bureau.

cv ketel installatie Amsterdam

 

Onderstaand een voorbeeld van hoe Siem zijn cv-ketel installatie oplevert. Altijd nieuwe appendage's. Een ketel moet namelijk weer 15 jaar mee. Niet alleen de ketel heeft een beperkte levensduur maar ook een expansievat, overstort, gaskraan en rookgas kanaal.

 

Hijko: Hijko was een van de eerste monteurs die voor ons cv-ketels heeft vervangen in Amsterdam. Bij zijn oude werkgever heeft Hijko dusdanig veel ervaring opgedaan met verschillende installatieklussen dat we Hijko met recht een allround installateur kunnen noemen. Naast deze monteurs hebben we in Amsterdam nog een aantal andere monteurs werkzaam en die zullen we binnenkort nog even voorstellen.