Ivm. vakantie hebben we een kleinere bezetting waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. vragen kunt U stellen via info@cvtotaal.nl of het contactformulier

Boilers - Hybride warmtepomp

CVtotaal levert close-in boilers en plintboilers van gerenommeerde merken als Inventum, Ithodaalderop, Nibe en Stiebel eltron. Indien jouw plintboiler defect is kan je een nieuwe boiler kopen, zonder aansluitset. Heb je een nieuwe aansluiting of is de inlaatcombinatie verkalkt dan adviseren wij een type met aansluitset of een losse aansluitset en een nieuwe boiler. Een keukenboiler is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een huishouding, immers men raakt steeds meer gewend aan het comfort en gemak van boilers en de bevrediging van het snel kunnen beschikken over warm water in de keuken. Lees verder


Deze hybride warmtepompen zijn door monteurs zonder STEK erkenning aan te sluiten. Hij kan direct op het CV-circuit aan worden gesloten. Vaak is er nog wel een buffervat nodig zodat hier zowel de cv-ketel als de warmtepomp op kunnen worden aangesloten. Ook zijn deze warmtepompen vaak in grotere capaciteiten verkrijgbaar zodat ze geschikt zijn voor een woonboerderij en/of een monovalente opstelling kunnen worden gebruikt zodat u helemaal van het gas af kunt. Laat u door ons adviseren welke optie voor u de beste keus is.

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Keukenboilers zijn er in 2 soorten. Standaard keukenboilers die worden gevoed met koud water en dit helemaal warm maken, ook wel cold fill keukenboiler genaamd. Deze hebben meestal een aansluitwaarde van 1500 tot 2200 Watt. Wenst u een coldfill keukenboiler maar kunt u geen extra stroomgroep aanleggen kies dan voor een combiswitch, deze kan switchen tussen bijvoorbeeld een vaatwasser en de boiler.

Hotfill keukenboilers worden gevoed met heet water van de cv-ketel, zodoende hoeft een hotfill keukenboiler het water alleen maar warm te houden waardoor de aansluitwaarde vaak 400 tot 800 Watt is waardoor er geen extra stroom groep nodig is.

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9435 stemmen via Feedback Company