Uitverkoop Brugman Universeel Kompakt type 22 300 x 960

✔ Hoogte: 300 mm
✔ Lengte: 960 mm
✔ Dikte: 102 mm
✔ Type: 22
✔ Vermogen: 1198 watt Het vermogen van de radiatoren wordt weergegeven bij 90 graden cv water temperatuur. Indien de radiatoren van uw cv installatie zijn uitgerekend op 75 graden aanvoer en 65 graden retourtemperatuur (meestal woningen jonger dan 10 jaar) dan geeft dezelfde radiator +/- 25% minder vermogen. U dient dan ook een grotere radiator te selecteren wanneer uw installatie is uitgerekend op 75 graden watertemperatuur.

Let op! Fabrikanten zijn wettelijk verplicht het vermogen te vermelden bij 75 graden. Op de verpakking van het product staat dan ook het vermogen bij 75 graden.
✔ Voorraad:
1 Stuk
Levertijd 1-2 werkdagen
Het elegante, stevige, sierrooster van de 960 lang en de fraaie zijpanelen geven dit model een kenmerkend uiterlijk. De universeel kompakt radiator heeft 4 aansluitingen. Hiermee rekent het tevens af met "onveilige" scherpe randen waardoor diverse instanties goedkeuring hebben verleend voor de toepassing van deze radiatoren bij projecten in de zorgsector. Door deze fraaie vormgeving, de vele formaten, de harmoniërende kleur wit zijn deze radiatoren overal stijlvol op hun plaats.
De Brugman universeel kompakt is afgewerkt met sierrooster en uitgevoerd met zijbekleding, zonder aangelaste strippen en VMB beugels. Kleur is standaard wit (RAL 9016).
€ 80,00 incl BTW.
Productbeschrijving

Details

Het elegante, stevige, sierrooster en de fraaie zijpanelen geven dit model van 300 hoog een kenmerkend uiterlijk. De Kompakt radiator heeft 4 zij aansluitingen 2 onderaansluitingen.

Hiermee rekent het tevens af met "onveilige" scherpe randen waardoor diverse instanties goedkeuring hebben verleend voor de toepassing van deze radiatoren bij projecten in de zorgsector. Door deze fraaie vormgeving, de vele formaten, de harmoniërende kleur wit zijn deze radiatoren overal stijlvol op hun plaats. De Brugman universeel kompakt is afgewerkt met sierrooster en uitgevoerd met zijbekleding, zonder aangelaste strippen en VMB beugels. Kleur is standaard wit (RAL 9016).

Specificaties

Extra informatie

Artikelnr 7223096 uitverkoop
Gewicht 10.0000
Kenmerk Geribbelde voorzijde
Type (T) 22
Radiator hoogte 300
Lengte 960
Vermogen 1198
Kleur RAL 9016
Radiator dikte 102
Aantal aansluitingen 6
Uitvoering brugman universeel kompakt
Sierrooster bovenzijde Ja
Paneel voorzijde Geribbeld
Zijpanelen Ja
Inclusief bevestigings materiaal Ja
Met aftapper Nee
Met aftapaansluiting Nee
Met ontluchter Nee
Met ontluchtingsaansluiting Nee

Downloads

View FileBrugman technisch handboek    Size: (6.33 MB)

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Uitverkoop Brugman Universeel Kompakt type 22 300 x 960

Hoe waardeert u dit product? * *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Uitstraling
Prijs
Kwaliteit

Mijn betaalplan

Benodigdheden

Aan de rechter kant ziet u verwante producten deze producten zijn te gebruiken in combinatie met dit product. Weet u niet welk hulpmateriaal u nodig bent bekijk dan de volgende animaties.

Heeft u een Jaga of Comfortlux Forza convector kijk dan bij bijpassende producten. Deze producten zijn niet opgenomen in de animaties. 

Heeft u een verticale radiator met vlakke voorplaat van 1600 tot 2200 hoog, neem dan een Heimeier multilux set. Dit is een centraal aansluitblok waarbij u de radiator in de midden aan kunt sluiten.

Vermogen berekenen

Comfortlux VR 10-20 procent korting

  To top