CV ketels

We kunnen niet meer zonder: stel je eens voor dat je wanneer je even lekker wilt douchen of uitgebreid in bad wilt, eerst een vuurtje moet maken om water op te warmen. Naast dat we tegenwoordig vrijwel direct over warm water beschikken, zorgt een cv-ketel er tevens voor dat we aangename binnentemperatuur hebben tijdens de koudere maanden.

Is je verwarmingsketel aan vervanging toe en wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor cv-ketelvervanging. We bieden een breed assortiment cv-ketels, zowel mét als zonder boiler.  Wil je je ketel zelf vervangen of heb je iemand die dit voor jou gaat doen? Ook geen probleem: bestel snel en eenvoudig een hr-ketel online bij CVtotaal. 

Bekijk hieronder direct ons assortiment en bestel je nieuwe cv-ketel direct online.
Meer weten over cv-ketels? Lees hier meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 143

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Intergas HReco 36 CW5
  Intergas HReco 36 cw5
  Waardering:
  89%
  € 1.111,65
 2. Nefit proline NXT hrc24 cw4
  Nefit proline NxT HRC24 CW4
  Waardering:
  89%
  € 930,00
 3. Atag A244C CW4
  Atag A244C CW4
  Waardering:
  89%
  € 930,53
 4. Tzerra Ace cw4 met Etwist
  Remeha Tzerra Ace 28c CW4 + etwist
  Waardering:
  88%
  € 1.027,29
 5. Remeha Avanta 28c cw4 + iSense
  Remeha Avanta 28c CW4 +isense
  Waardering:
  88%
  € 919,00
 6. Remeha Avanta 28c CW4
  Remeha Avanta CW4 28c A-label
  Waardering:
  88%
  € 849,00
 7. Nefit proline NxT HRC 24 CW3
  Nefit proline NxT HRC 24 CW3
  Waardering:
  88%
  € 897,08
 8. Calenta 40c ACE Etwist
  Remeha Calenta Ace 40C CW5 + Etwist
  Waardering:
  88%
  € 1.345,00
 9. Remeha Tzerra Ace 39c CW5 + etwist
  Remeha Tzerra Ace 39c CW5 + etwist
  Waardering:
  87%
  € 1.099,00
 10. Nefit 9000i aquapower
  Nefit 9000i Aquapower HRC30 CW6
  Waardering:
  87%
  € 2.381,00
 11. Nefit flexibele condensafvoerslang
  Nefit flexibele condensafvoerslang
  Waardering:
  87%
  € 10,63
 12. Atag I36C
  Atag CV-ketel I36C, CW5 met iCon warmtewisselaar
  Waardering:
  87%
  € 1.264,22
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 143

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wanneer heb ik een nieuwe cv-ketel nodig?

Gemiddeld genomen gaat een cv-ketel 15 tot 20 jaar mee. Is jouw ketel dus 12 jaar of ouder en herken je in een van de volgende “klachten”, dan is het redelijk om te stellen dat je cv-ketel vervanging benodigd bent.
- ketel lekt;
- ketel doet langer over het bereiken van de gewenste temperatuur;
- cv-ketel maakt brommende geluiden;
- ketel maakt tikkende geluiden;
- cv-ketel moet regelmatig gereset worden;
- het warm water valt tijdens douchen uit (koud water of schommelende temperaturen);
- ploffende geluiden bij het ontsteken (welke steeds luider worden).

Herken je een of meerdere punten? Dan is het inderdaad vervelend, maar is het verstandig om je te oriënteren op de ketelmarkt. Het zal waarschijnlijk niet heel lang mee duren voordat je ketel er definitief mee ophoudt en je een nieuwe cv-ketel benodigd bent.  

Merken cv-ketels

Bij CVtotaal leveren wij diverse merken cv-ketels. Kwaliteit, levensduur, fabrikant en natuurlijk de behoefte van de klant staan bij ons voorop. Cv-ketels die door ons worden geleverd zijn bovendien voorzien van de nieuwste software en technieken.
De merken die wij leveren zijn uitsluitend A-merken van Nederlandse fabrikanten. Zodoende leveren wij Remeha, recent met enkele ketels als beste getest door de Consumentenbond. Ook Atag zit in ons assortiment. De hr-ketel van Atag is de afgelopen acht jaar op rij als beste getest door de Consumentenbond. Daarnaast zijn Intergas en Vaillant ketels onder professionals als jaren erg populair.
Tot slot kunnen we natuurlijk ook niet om Nefit ketels heen. Waar de gemiddelde consument het merk van zijn of haar auto wel kan noemen, zullen slechts 2 op de 10 het merk van hun cv-ketel kunnen benoemen. Leg je ze echter een aantal merken in de mond, dan blijkt dat men van alle cv-ketel merken men de Nefit ketel het meest herkent. 

Welk merk hr-ketel is geschikt voor mij?

Welke hr-ketel is de beste? Dat is een vaak gestelde vraag aan onze klantenservice. Logische vraag ook, er vanuit gaande dat je zelf eens per 15-20 jaar een ketel aankoopt en er in de tussenliggende periode niet of nauwelijks mee bezig bent. Maar wij kunnen in alle eerlijkheid zeggen dat er bij ons op de website géén slechte modellen te vinden zijn. We leveren uitsluitend A-merken van Nederlandse fabrikanten en zijn niet gebonden aan een merk.
Uiteraard zit er wel verschil in het model dat voor jou van belang is. We werken momenteel aan een keuzehulp, zodat je zelf kunt berekenen welke ketels voldoen aan jou wensen en welk merk cv-ketel en type cv-ketel het meest aansluit aan jou specifieke situatie. 

Hoeveel kW’s moet mijn cv-ketel hebben?

Je wilt natuurlijk wel voldoende warmte hebben én beschikken over voldoende tapwater. Dat wordt de capaciteit van de ketel genoemd (ook wel vermogen of belasting), wat wordt uitgedrukt in kilowatt (kW).
We kunnen redelijkerwijs stellen dat voor een gemiddeld huishouden met een “gewone” douche en zonder ligbad een 24 kW – 28 kW met een tapwater waarde van cw4 volstaat. CW-klasse wordt mee bedoelt comfort warm water. Hoe hoger de cw-waarde, hoe meer liter warm water de cv-ketel per minuut zal gaan geven.
Is je huishouden gemiddeld, maar heb je een iets grotere douchekop of heb je ook een ligbad welke niet gelijktijdig gebruikt gaat worden met de douche, dan zou je kunnen overwegen om een 30 kW – 36 kW cw5 cv-ketel te kunnen aanschaffen.
Heb je een woning welke qua inhoud m³ bovengemiddeld is en heb je een naast een grotere douchekop ook een ligbad (of zelfs 2 badkamer) welke gelijktijdig gebruikt worden, dan is een cw6 ketel voor jou het meest geschikt. 

Andere aandachtspunten

Naast de warmte- en wateropbrengst is het natuurlijk ook goed om je eisen en wensen eerlijk in kaart te brengen. Wil je niet lang op warm water wachten wanneer je hier vraag naar hebt en vind je het zonde om water (ongebruikt) weg te spoelen, omdat je moet wachten alvorens het warm is? Een cv-ketel met boiler (voorraadhoudend) is in dat geval eerder aan te bevelen dan een (standaard) doorstroomtoestel welke niet voorraad houdend is.
Ook kan het natuurlijk zijn dat je een beperkte ruimte hebt aan de wand en je zodoende simpelweg geen grote cv-ketel kunt plaatsen. Dan heb je nog de mogelijkheid om een compacte cv-ketel te plaatsen óf een cv-ketel met een boiler achter de ketel ipv ernaast. In dat geval zal de hr-ketel meer naar voren komen in tegenstelling tot een horizontale opstelling met voorraadboiler ernaast. De keuze is volledig aan jou. Een heb je inhoudelijk toch vragen of wil je even brainstormen naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze verwarmingsspecialisten.

Cv-ketel kopen

Doordat je er redelijkerwijs vanuit mag gaan dat een nieuwe hr-ketel 15 tot 20 jaar meegaat (mits goed onderhouden), is de keuze om je cv-ketel te vervangen niet zomaar een lichte ingreep. Je wilt er zeker van zijn dat je de juiste keus maakt, het juiste moment voor ketelvervanging hebt gekozen, de ketelfabrikant een partij is waarin je gelooft én natuurlijk dat je niet te veel betaalt. Bij CVtotaal vraag je eenvoudig een (vrijblijvende) offerte aan voor cv-ketel vervanging en weet je vooraf al waar je aan toe bent. Bij ons kom je niet voor (onaangename) verrassingen te staan!
Montage in eigen beheer? Geen probleem! Een hr-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, Nefit of Intergas koop je eenvoudig online bij CVtotaal.

Goedekope cv-ketels vind je bij CVtotaal
Aangezien wij de goedkoopste cv-ketels leveren, kan het zo zijn dat je twijfelt over de kwaliteit van onze cv-ketels: zit er wellicht een addertje onder het gras? We leveren dan wel goedkope cv-ketels: het zijn ook de beste cv-ketels. Altijd nieuwe cv-ketels rechtstreeks vanaf de leverancier!

Advies bij een cv-ketel kopen? Vraag het onze verwarmingsspecialist

Wil je graag advies over een hr-ketel of wil je meer informatie over onze werkwijze bij cv-ketel vervangen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze verwarmingsspecialisten helpen je graag verder.