Atag i-serie ketels

Atag i-serie ketels

De ketels van de ATAG i-serie zetten de traditie van de meest innovatieve cv-ketels met het hoogste rendement voort. De ketels staan voor comfortabele warmte en veel warm water in een mum van tijd. Het snel vullen van een bad of het leveren van veel water tijdens het douchen is waar deze ketels goed in zijn. In het assortiment van Cvtotaal vind je CW4 en CW5 ketels uit 2 verschillende lijnen: CZ en ECZ. Zo is er altijd een i-serie ketel die bij jou past!

Koop je nieuwe ATAG i-serie ketel als losse ketel of kies ervoor om deze direct te laten installeren door een ervaren professional. Zo weet je zeker dat de ketel op een juiste en veilige wijze is geïnstalleerd.

2 producten

ATAG cv-ketel te koop bij cvtotaal. Ook mogelijk met installatie.
1.799,-
10 reviews

Meest duurzame ketel

Cv rendement: 110%

Erg zuinig

Binnenkort leverbaar
Bekijk product
ATAG i28ECZ 60/100 CW4
1.975,-

RVS warmtewisselaar

Cv rendement: 110%

Erg zuinig

Binnenkort leverbaar
Bekijk product

Verschil i-serie CZ en ECZ lijn

Ben je op zoek naar een betrouwbare cv-ketel met een hoog vermogen? Dan is een ATAG ketel uit de i-serie precies wat je zoekt. In het aanbod vind je ketels uit zowel de CZ als ECZ lijn. De CZ ketels zijn de standaard ketels. Deze zijn zuinig, duurzaam en leveren veel warm water. De ECZ lijn bestaat uit ketels met een ingebouwde Economizer! Dit is een tweede warmtewisselaar die het inkomende koude water eerst opwarmt voordat dit tot de ingestelde temperatuur wordt gebracht. Het zorgt voor 10% meer warm water met minder gas verbruik, en een uitzonderlijk hoog tapwaterrendement. Zo is de ketel zuiniger en is er minder CO2-reductie!

Alternatieven voor de i-serie ketels

Wil je een aantal merken met elkaar vergelijken om tot de beste keuze te komen? De ketels uit de ATAG i-serie kun je het best vergelijken met bijvoorbeeld de Remeha Calenta of Intergas Xtreme modellen. Het rendement, tapwaterhoeveelheid en de mate van zuinigheid zijn vergelijkbaar. Daarnaast liggen de ketels ook in gelijke prijsklassen.

ATAG series in het aanbod van Cvtotaal

In het aanbod van Cvtotaal vind je ketels voor de consumentenmarkt. Voor het merk ATAG worden er ketels uit drie verschillende series aangeboden. Deze hebben allemaal een hoog rendement, laag energieverbruik en lage uitstoot. Samenvattend: betrouwbare ketels van goede kwaliteit. Maar er zit wel wat verschil tussen de series. De compacte ketels voor de kleine woningen vind je bij de P-serie. De ketels uit de Q-serie en i-serie zijn erg geschikt als je veel en snel warm water wilt. De i-serie speelt hierbij in op een stukje extra duurzaamheid.

Hieronder vind je alle ATAG series die wij bij Cvtotaal aanbieden:

Een ATAG i-serie cv-ketel kopen bij Cvtotaal

Je vindt zeker 6 verschillende ATAG ketels uit de i-serie in het assortiment van Cvtotaal. De ketels zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel geleverd. We staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat allemaal voor de beste prijs en service! Klanten beoordelen Cvtotaal niet voor niets met een dikke 8! In het aanbod van Cvtotaal vind je ook andere merken zoals de Remeha en Intergas cv-ketels.