Intergas Kombi Kompakt HREco

Voordelen van Intergas Kombi Kompact cv-ketels

  • Zeer milieubewust en zuinig
  • Lange levensduur
  • Compact formaat
  • Makkelijk te installeren
  • RF-Technologie
  • Zelflerende ECO-stand

Intergas cv-ketel kiezen

De manier waarop innovatie en techniek bij elkaar worden gebracht bij de Intergas cv-ketels is erg bijzonder. De HReco van Intergas is namelijk voorzien van een zelflerende ECO-stand. Wanneer je kiest voor de Intergas HREco weet je in ieder geval zeker dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast de Intergas Eco variant heeft Intergas ook nog andere kwalitatieve modellen in haar assortiment.

Hoe werkt een Intergas Kombi Kompact HREco?

De cv-ketel, maakt gebruik van een twee in één warmtewisselaar. Met dit model wordt ervoor gezorgd dat het warmteverlies tot een minimum wordt gebracht en warmteoverdracht juist weer wordt geoptimaliseerd. Dit maakt de cv-ketel vele malen zuiniger, en dus eco-friendly. Het cv- en tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar. Hierdoor worden de rookgassen maximaal afgekoeld en de warmte goed benut. Het ongekend hoge rendement van de Intergas Kombi Kompakt HREco verzekert je van een zuinige werking, ieder jaar opnieuw.

Waarom kiezen voor een cv-ketel van Cvtotaal?

Cvtotaal vindt het belangrijk dat jij goed geholpen wordt. Dit doen we door een goede service te leveren en bieden wij producten aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Cvtotaal heeft een divers aanbod merken van modulerende thermostaten met verschillende eigenschappen. Zo weten we zeker weten dat we kunnen bieden wat jij zoekt. Deze combinatie van service, prijs-kwaliteitverhouding en productaanbod zorgt ervoor dat klanten ons beoordelen met een 8,5 en daar zijn wij erg blij mee.

De Intergas HReco is het nieuwste model van Intergas. Deze cv-ketel overtreft alle voorgaande modellen op het gebied van energiezuinigheid in combinatie met vermogen. Dit komt mede doordat de Intergas HReco serie gebruik maakt van eenhoog rendement aluminium warmtewisselaar. De Intergas Kombi Kompakt HRE is daarom de combiketel die écht alles in zijn mars heeft.

Geen producten gevonden voor deze selectie.