Elga Ace

De Remeha Elga Ace hybride warmtepomp

De Elga Ace is een hybride warmtepomp welke in vrijwel elke situatie toe te passen is. Doordat de Elga Ace als enige op de markt werkt met een OpenTherm regeling zal de gekoppelde ketel nooit meer warmte produceren dan nodig is, dit zorgt voor optimale inzet van de warmtepomp en prestaties.

Hybride opstelling

Een hybride opstelling is een combinatie van een cv-ketel én warmtepomp. De Elga Ace warmtepompen zijn geschikt voor hybride opstellingen en kunnen naast elk merk cv-ketel geplaatst worden. De cv-ketel zal alleen nog op de extreem koude dagen inschakelen en voor het tapwater. Op deze manier kan er tot wel 70% op je gasverbruik worden bespaard. Bij Cvtotaal kun je unieke combipakketten vinden bestaande uit een Remeha cv-ketel met hybride warmtepomp. Zo ben je verzekerd van een perfect samenwerkend systeem!

Remeha Gaslos Garantie

De Remeha Elga Ace en de Remeha Avanta Ace maken deel uit van de Remeha Gaslos Garantie. Op dit moment is er enorm veel aandacht voor de energietransitie en het duurzaam verwarmen van je woning. Hierdoor is het lastig om een juiste keuze te kunnen maken. Je wilt graag bijdragen aan een beter milieu, maar je wilt ook de juiste keus voor jouw situatie, woning en portemonnee maken.

Met de Remeha Gaslos Garantie maak je nu de keuze en ben je klaar voor morgen. Moet jouw wijk in de toekomst van het gas af, dan neemt Remeha de warmtepomp en ketel van je terug of krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem afgesteld op jouw situatie! Meer weten? Lees hier alles over de Remeha Gaslos Garantie.

Waarom een hybride warmtepomp systeem?

Een hybride warmtepomp systeem is in vrijwel elke situatie toe te passen en bestaat uit een combinatie van een warmtepomp en een ketel. Afhankelijk van de situatie kun je met een hybride systeem tot 70% op je gasverbruik besparen. Hybride systemen maken constant de afweging om te verwarmen op gas of elektriciteit. In deze afweging wordt rekening gehouden met de kosten voor het verwarmen, de warmtevraag en hoe lang het zal duren om je woning op temperatuur te brengen. Bij hybride installaties zal de warmtepomp grotendeels voor de verwarming zorgen en levert de cv-ketel voornamelijk alleen warm tapwater (voor douche of kraan). Op de écht koude dagen kan de cv-ketel eventueel werken als bijverwarming.