Warmtepompen - Hydro-S - Comfortlux

Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht. Lucht boven het vriespunt bevat energie, een warmtepomp gebruikt elektriciteit in combinatie met deze energie om het water van de radiatoren te verwarmen. Zodra het buiten warmer is dan 4 graden verwarmt de pomp Uw woning,op deze manier wordt de ketel minder belast. Met deze warmtepompen kunt U fors op energiekosten besparen.

Bij elk product treft u onder het kopje downloads extra info waar u terugverdientijd kunt berekenen en wat uw stroomverbruik gaat worden. Dit extra stroomverbruik kunt u desgewenst weer compenseren met zonnepanelen. U kunt zo een NOM (Nul Op de Meter) woning creeeren. 

Onderstaande producten zijn zogenaamde hybride warmtepompen. Dit zijn producten die in combinatie met een ander product de gehele woning kunnen verwarmen. Hybride warmtepompen noemen we ook wel bivalent opgestelde warmtepompen.

radiator acties van cvtotaalOp de meeste warmtepompen krijgt u zo rond de 1800,- euro subsidie. Op de website van RVO kunt u deze subsidie aanvragen en de spelregels nalezen. Het rendement wordt uitgedrukt in COP (coefficient of performance). 4kw warmte is 1kw aan stroom. Gemiddeld heeft een warmtepomp een rendement van COP 4,Dit betekent 400% rendement. 

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.8 uit 10 van 7564 stemmen via Feedback Company