Honeywell round connected modulation slimme thermostaat

De nieuwe round modulation connected Y87C2004 is een slimme thermostaat die met een smartphone is te bedienen. U hoeft enkel de app te installeren en kunt daarna overal ter wereld de temperatuur in uw huis regelen. Klik hier om te kijken of uw ketel geschikt is.

  • Compleet pakket inclusief Internet-gateway
  • Bedien met Total Connect Comfort-app (iOS en Android)
  • Zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling
  • Via de thermostaat omhoog en naar beneden te zetten en via de app zijn klokprogramma's in te stellen

139,58

Honeywell round connected modulation slimme thermostaat

139,58

  • Op voorraad
  • Vandaag besteld, maandag geleverd
  • Achteraf betalen en / of in termijnen
 

Round Connected Modulation slimme thermostaat

Zijn optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening - zelfs wanneer u niet thuis bent? Dan is de Round Connected Modulation slimme thermostaat(Y87C2004) de beste keuze. Via het OpenTherm® protocol wordt de brandercapaciteit continu aan de actuele warmtebehoefte aangepast. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling die op afstand aan te passen is.

Zeer nauwkeurig

De Honeywell Round Connected Modulation is een digitale slimme kamerthermostaat die voortdurend de brandercapaciteit van het cv-toestel aanpast aan de actuele warmtebehoefte. Hierdoor is een zeer nauwkeurige regeling van de ruimtetemperatuur mogelijk. In het uitleesvenster zijn, naast de actuele ruimtetemperatuur, gegevens beschikbaar over de werking van het cv-toestel, zoals de branderstatus en storingsmelding. De Round Connected Modulation slimme thermostaat werkt zonder batterijen. De voeding wordt verzorgd door de OpenTherm®-communicatie verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat. Dankzij de Internet-gateway kan hij ook bediend worden worden met de mobiele Total Connect Comfort-app.

Vernieuwd

De Round Connected Modulation behoort tot het nieuwe Round-portfolio van Honeywell. Deze vernieuwde thermostaten sluiten nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. Doordat de thermostaat op de oude grondplaat gemonteerd kan worden, kan deze gewoon blijven hangen.

Get Connected!

De nieuwe Round Connected Modulation is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren met de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houd je - ook als je niet thuis bent – altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt. Dankzij Round Connected is het mogelijk energiezuiniger te stoken en kan een huishouden gemiddeld 22 procent per jaar aan energie besparen.

Meer informatie
Weight 2.000000
SKU Y87C2004
EAN 5025121381925
Klokthermostaat
Smartphone
Draadloos X
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Honeywell round connected modulation slimme thermostaat
Uw waardering