CO-stop koolmonoxide cv-ketel schakelaar

€ 95,00 incl BTW.


Productbeschrijving

Details

De CO-schakelaar melder is het eerste product dat verbrandingsapparaten zoals ketels en geisers aanstuurt en/of uitschakelt bij een te hoge CO-productie. Hiermee wordt dus bij de bron ingegrepen en wordt koolmonoxidevergiftiging voorkomen. Bij een te hoge koolmonoxide detectie door de CO-schakelaar melder klinkt een luid akoestisch alarmsignaal en wordt het verbrandingsapparaat direct uitgeschakeld. Bij gebruik van de extra gasklepmodule, voor toepassing bij onder andere geisers, wordt de gastoevoer in zijn geheel afgesloten. Wanneer er op meerdere plaatsen koolmonoxide kan ontstaan welke veroorzaakt wordt door één verbrandingsapparaat, kunnen er meerdere CO-melders met elkaar verbonden worden welke op het verbrandingsapparaat worden aangesloten.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 2.0000
Artikelnr 010130
EAN 8718868450111

Downloads

View FileKoolmonoxide CV Schakelaar handleiding    Size: (368.99 KB)

Beoordelen

Verhogen van veiligheidReview by Jan
Uitstraling
Prijs
Kwaliteit
Het product is eenvoudig te installeren en geeft een verhoogde veiligheid. Hopelijk hoeft hij nooit functioneel op te treden. (Geplaatst op 12-04-2015)
Veiligheid boven allesReview by Meijer
Kwaliteit
Uitstraling
Prijs
Door de nieuwsberichten toch huiverig geworden voor koolmonoxide. Mocht er iets niet in orde zijn dan schakelt mijn ketel uit. Voor mij weer een zorg minder. (Geplaatst op 29-12-2014)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: CO-stop koolmonoxide cv-ketel schakelaar

Hoe waardeert u dit product? * *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Uitstraling

Gespreid Betalen

Gespreid betalen via CaPayable
To top