Vasco FlatLine

Vasco FlatLine

De Vasco Flatline is een horizontale designradiator. De vlakke voorplaat, fraaie zijpanelen en het sierrooster maken het geheel minimalistisch, strak maar netjes. De voorplaat staat in rechtstreeks contact met de waterkanalen van de radiator, waardoor de warmte direct wordt vrijgegeven. Dit maakt het rendement van de Vasco Flatline optimaal.

De Vasco Flatline radiator is uitermate geschikt voor aansluiting op lage temperatuur verwarmingssystemen. Dit in combinatie met de superieure warmteafgifte maakt dat met de Vasco Flatline aanzienlijk kan worden bespaard op de energierekening.

De Vasco Flatline radiator is zeer montagevriendelijk met 8 aansluitingen. 4 van deze aansluitingen zijn zij aansluitingen ½’’. De overige 4 aansluitingen bevinden zich aan de rechter onderzijde en midden-onder, dit zijn ¾’’ euroconus aansluitingen.

Standaard wordt de Vasco Flatline radiator geleverd in de kleur RAL9016 (S600) inclusief ophangstrippen, ontluchter, blindstoppen en thermostatische insert M30 x 1,5.

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Bekijk hier alle Vasco radiatoren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.