Elektrische radiator

Bij Cvtotaal ben je aan het juiste adres voor een elektrische radiator! Met een elektrische radiator kun je snel en efficiënt een ruimte verwarmen. Geen gedoe met het aanleggen van buizen of leidingwerk, een elektrische radiator monteer je en daarna is het plug-and-play! Elektrische radiatoren zijn erg geschikt voor in de badkamer, voor je thuiskantoor of in de slaapkamer. Bij het kopen van een elektrische radiator moet je goed letten op het vermogen wat je nodig hebt. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Actieve filters:

5 producten

Vasco E-panel elektrische radiatoren
0,-

Energiezuinig

Elektrisch

Warmteafgifte: 500 t/m 1500

Leverbaar
Bekijk product
Vasco E-panel elektrische radiator 600x600mm 750W
562,-
Leverbaar
Bekijk product
Vasco E-panel elektrische radiator 500x600mm 500W
517,-
Leverbaar
Bekijk product
Vasco E-panel elektrische radiator 600x1000mm 1500W
701,-
Leverbaar
Bekijk product
elektrische radiator bij cvtotaal
602,-
Leverbaar
Bekijk product

Voordelen elektrische radiatoren

Het grote voordeel van verwarmen via elektrische radiatoren is dat je geen gas verbruikt! Zo kun je besparen op je gasrekening en draag je bij aan een beter milieu. Verder nemen ze weinig ruimte in beslag en hoef je geen leidingwerk aan te leggen, zoals wel het geval is bij een klassieke paneelradiator. Bovendien zijn elektrische paneelradiatoren snel op temperatuur, waardoor ze erg geschikt zijn om een specifieke ruimte te verwarmen.

Elektrische radiator als hoofd- of bijverwarming

Elektrische verwarming is in te zetten als hoofdverwarming of als bijverwarming. Hoofdverwarming is de elektrische radiator het belangrijkste medium van verwarmen is. Je spreekt van bijverwarming als de radiator vooral ondersteunend is, bij bijvoorbeeld vloerverwarming.

Als je de radiator als hoofdverwarming gebruikt, zul je een hoger vermogen nodig hebben. Als het wattage of vermogen niet toereikend is, zul je moeite hebben om in de ruimte de gewenste temperatuur te halen. Hoe hoger het vermogen, hoe groter de ruimte is die de radiator kan verwarmen.

Assortiment elektrische radiatoren

In ons assortiment elektrische radiatoren zul je verschillende merken , zoals Masterwatt, DRL en Vasco. Masterwatt heeft met de MONDO-serie de elektrische radiator naar een nieuw niveau getild. Deze stijlvolle radiatoren hebben een hoge prijs-kwaliteitsverhouding. De DRL E-comfort Klima-serie heeft als extra feature de mogelijkheid tot bediening via WiFi. Tot slot bieden wij de Vasco E-panel elektrische radiator aan, dit bekende merk maakt al jaren lang betrouwbare en gebruiksvriendelijke radiatoren.