Jaga Mini

Duurzame Jaga convectorradiatoren zijn geschikt voor zowel (hybride) warmtepompen als cv-ketels!

De Jaga Mini is een erg krachtige vrijstaande radiator. Met een minimale hoogte van 8 centimeter is hij perfect voor ruimtes met grote glaspartijen en lage vensterbanken, hij past altijd en beperkt het uitzicht bijna niet. Dankzij de Jaga Low-H2O technologie gaat er maar weinig water in deze raamradiator. Dit houdt in dat er maar weinig water verwarmd hoeft te worden waardoor de radiator erg energiezuinig is. Het design zorgt voor een maximale warmteafgifte bij het raam vandaan. Hierdoor is er geen warmteverlies naar het achterliggende raam. Daarnaast is het ook nog eens een lage temperatuur radiator, wat hem geschikt maakt voor warmtepompen. Met ook nog eens 30 jaar garantie weet je dat je een toekomstbestendige aankoop doet!

Wil je ook kunnen koelen met je warmtepomp? Kies dan voor de Jaga mini vrijstaand hybrid. Door de bijna onhoorbare (26dB) geïntegreerde DBH radiatorventilator is deze variant ook nóg energiezuiniger.


Jaga convectoren zijn in de volgende types en maatvoeringen beschikbaar:

  • Hoogte: 8 t/m 28 cm.
  • Breedte: 8 t/m 23 cm.
  • Lengte: 60 t/m 300 cm.
  • Vermogen: 197 t/m 10512 Watt.

Gebruik de filters links om het juiste type, vermogen en afmetingen te selecteren.

Over Jaga

Jaga is een ontwikkelaar van verwarmingsoplossingen uit België. Ze zetten zich in voor een gezond binnenklimaat met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat, echte climate designers! De producten zijn kleiner, lichter en stiller dan traditionele systemen en gebruiken veel minder energie. Door de low h2o warmtewisselaar bespaar je op gas en zijn de producten geschikt in combinatie met warmtepompen.

Met een lange garantie van 30 jaar zijn het echte kwaliteitsproducten, die meehelpen aan een duurzame toekomst!

Geen producten gevonden voor deze selectie.