Masterwatt

Over Masterwatt

Masterwatt is de specialist op het gebied van elektrisch verwarmen. Door de jarenlange ervaring maakt Masterwatt betrouwbare producten van hoge kwaliteit, waarbij innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

De Masterwatt Mondo

Met de Masterwatt MONDO elektrische radiator zit je er gegarandeerd warmpjes bij! Masterwatt heeft deze elektrische verwarming speciaal ontwikkeld op basis van de Nederlandse eisen en wensen. Zo ben je zeker van een zuinige en efficiënte radiator. Deze moderne radiator is in twee verschillende afmetingen en vier wattages verkrijgbaar.

Bediening met paneel

De bediening is zeer eenvoudig door middel van het bedieningspaneel aan de zijkant. Ook over de montage hoef je je geen zorgen te maken, het materiaal voor de wandmontage zijn inbegrepen. Verder is deze elektrische radiator uitgerust ingebouwde aanwezigheidssensor, open raam detectie en een oververhittingsbeveiliging.

Met de Masterwatt MONDO elektrische radiator zit je er gegarandeerd warmpjes bij! Masterwatt heeft deze elektrische verwarming speciaal ontwikkeld op basis van de Nederlandse eisen en wensen. Zo ben je zeker van een zuinige en efficiënte radiator. Deze moderne radiator is in twee verschillende afmetingen en vier wattages verkrijgbaar. De bediening is eenvoudig een ook over de montage hoef je je geen zorgen te maken, het materiaal voor de wandmontage is inbegrepen. Verder is de radiator uitgerust met ingebouwde aanwezigheidssensor, open raam detectie en een overhittingsbeveiliging.

De Masterwatt MONDO elektrische radiator is in de verschillende types en maatvoeringen beschikbaar:

  • Hoogte: 500 mm.
  • Lengte: 750 t/m 1050 mm.
  • Diepte: 80 mm.
  • Vermogen: 750 t/m 2000 Watt.

Gebruik de filters links om het juiste type, vermogen en afmetingen te selecteren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.