Vasco E-panel

Over de Vasco E-panel

Met de Vasco E-panel elektrische radiator haal je een betrouwbare radiator in huis. Ondanks het compacte formaat, zul je snel en efficiënt je ruimte kunnen verwarmen. Door de vijf verschillende standen en diverse, instelbare programma’s zit er altijd een gewenste verwarmingsstand voor je tussen.

De bediening

De bediening is zeer eenvoudig door middel van het bedieningspaneel met display aan de zijkant. Verder is deze radiator uitgerust met open raam-detectie en vorstbeveiliging. De elektrische radiatoren van Vasco zijn perfect geschikt voor de badkamer omdat het Klasse II apparaten zijn. Ze hebben geen aarding, maar hebben deze ook niet nodig.

Over Vasco

Vasco is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux. Vasco ontwikkelt en produceert producten en oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. De zoektocht naar alternatieve materialen, innovatieve designs en vernieuwende productieprocessen, leverde Vasco al tal van internationale awards en prijzen op.

Met de E-Panel introduceert Vasco een nieuwe generatie elektrische designradiator. E-Panel radiatoren staan borg voor een makkelijk regelbare verwarming, een stabiele temperatuur, een stijlvol design en een extreem hoog rendement ondanks het kleine formaat. Een goede keuze voor wie het maximum wil halen uit elektrische verwarming met een minimum aan energieverbruik. Door de vijf verschillende standen en diverse, instelbare programma's zit er altijd een gewenste verwarmingsstand voor je tussen.

De Vasco E-Panel radiator is in de verschillende types en maatvoeringen beschikbaar:

  • Hoogte: 600 mm.
  • Lengte: 500 t/m 1000 mm.
  • Diepte: 73 mm.
  • Vermogen: 500 t/m 1500 Watt.

Gebruik de filters links om het juiste type, vermogen en afmetingen te selecteren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.