Vlakke radiatorenMeer radiatoren informatie in onze blogs

Lage temperatuur radiatoren met warmtepomp

Een radiator vervangen

Bijverwarmen met een monoblock

Top 10 meest gemaakte fouten bij het aansluiten van een radiator


Radiatoren vervangen

Zijn je radiatoren toe aan vervanging? Bestel je nieuwe modellen dan eenvoudig online bij Cvtotaal. We bieden een breed assortiment radiatoren, een hoge kwaliteit en natuurlijk een scherpe prijs. Al onze radiatoren voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Het vervangen van radiatoren is niet een klus welke je ieder jaar uitvoert, dus we begrijpen het natuurlijk heel goed wanneer je het lastig vindt om in te schatten welke materialen je benodigd bent. Want naast de radiator is het verstandig of soms zelfs noodzakelijk om een radiatorkraan, thermostaatkraan of voetventiel te vervangen. Je hebt daarbij tal van opties, want de leidingen kunnen vanaf de zijkant komen, maar het kan ook zijn dat de leidingen in jouw situatie vanaf boven of juist uit de vloer komen. Heb je hulp nodig bij de juiste aansluitmaterialen? Kijk dan eens op de volgende pagina.

Duurzaam verwarmen

Waar voorheen de watertemperatuur (aanvoer temperatuur) door de cv-ketel naar 90 graden werd gebracht, worden nieuwe hr-ketels nu af fabriek geleverd met een standaard aanvoer temperatuur van 75 graden. Dit betekent dat een radiator minder warmte zal afgeven, omdat deze circa 25% minder heet water aangevoerd krijgen. Een lagere aanvoertemperatuur en dus afgifte, kan er toe leiden dat je voor een ruimte nu een grotere radiator benodigd bent dan voorheen het geval was. Houd daar dus rekening mee bij de keuze voor een nieuwe radiator.

CVtotaal is specialist in het verzorgen van radiatoren in alle soorten en maten. De radiator is een onmisbaar element binnen het verwarmingssysteem. Wij bieden radiatoren voor bestaande of nieuwe woningen, een uitgebreid assortiment voor elke situatie. Op deze pagina helpen wij je graag een eindje op weg om de perfecte radiator te vinden voor jouw situatie.


Radiator rekenhulpWat voor radiator zoek jij?

Ben je opzoek naar een radiator? Dan zit je bij Cvtotaal aan het juiste adres. Bij Cvtotaal bieden we een breed assortiment aan van verschillende A-merken. In het aanbod vind je radiatoren, convectoren (laagtemperatuur radiatoren), elektrische radiatoren, badkamerradiatoren en convectorputten. Zo is er voor elke situatie een oplossing. Bekijk hieronder het assortiment van Cvtotaal!

Geen producten gevonden voor deze selectie.