Erik
Erik

Marketing, verkoop en advies.
"Wees jezelf en doe je best, dat is goed genoeg" 

 

Welkom op deze pagina. Mijn naam is Erik Post. Leuk dat je interesse in mij toont en even de tijd neemt om mijn verhaal (in een notendop) door wilt nemen.

F-Pupil
Alhoewel mijn achtergrond niet technisch is, ben ik begonnen bij het installatiebedrijf om de website en de administratie te beheren. Deze website hebben we later doorontwikkeld naar een respectabele webshop met o.m. sanitair. Zoals bekend veranderd de wereld van het internet razendsnel net als het consumentengedrag, waardoor we besloten om te starten met een webshop voor de kleinere installateurs, zzp' ers en doe het zelvers. Zodoende kwam CVtotaal.nl uit de verf. Mijn rol hierin is zeer divers, dit loopt uiteen van de opmaak en het ontwerp, tot het vullen met producten, het schrijven van adviezen, prijscontroles, juiste categorie indeling, etc. Doordat dit zeer divers en uitgebreid is, heb ik (gelukkig) de administratie en facturatie uit mijn takenbestand kunnen schrappen. Doordat we als team gedurende de jaren zijn gegroeid en je je als mens ontwikkelt, verschuift mijn rol binnen het team langzaam naar nieuwe uitdagingen.

Senioren
Waar ik ruim 8 jaar vaak en veelvuldig contact had met zowel onze klanten als de leveranciers, wordt dit nu stilletjes aan minder. Dit is een bewuste keuze, zodat ik me meer kan richten op het verbeteren van de website, de marketing, de signing en uitstraling van zowel de websites als ons als bedrijf, vindbaarheid, prijsstelling, concurrentiepositie, etc. Kortom, er is nog zat werk te doen waarin ik dagelijks mijn best doe om jou als klant centraal te stellen op een manier waarbij je zelf niet merkt dat hieraan gewerkt wordt. Zoals je kunt zien op onze website, worden wij dagelijks door onze klanten beoordeeld en tot op heden beveelt 97% van onze klanten ons aan. Alhoewel je nooit een ieder tevreden kunt maken en/of houden (immers, wij zijn ook maar mensen), hoop ik wel dat alle energie die we erin stoppen ertoe leidt dat we stiekem naar de 98% gaan.

Interesses
Natuurlijk is het niet alleen maar werk wat de klok slaat. Ik mag me zeer gelukkig noemen als vader van 3 zeer lieve en gezonde kinderen, waarvoor ik uiteraard veel tijd vrij maak en tijd aan en mee spendeer (uiteraard mag mijn lieve vrouw ook mee doen, al moet ze dan wel op goal staan).
Je leest het al, ik mag ook graag tegen een balletje aantrappen en ook volg ik het voetbal zeer actief en hartstochtelijk. Dit geldt overigens voor alle sporten, dit is zeer divers van wielrennen tot tennis en eigenlijk alles wat maar competitief is. Ik houd er ook van om een goed boek te lezen (die mindere boeken hoeven wat mij betreft niet) en verder ben ik best een gewone en saaie jongen en is het verder allemaal niet rock & roll of noemenswaardig.

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.8 uit 10 van 6269 stemmen via Feedback Company