Maarten
Maarten

Freelance programmeur & Magento specialist
"Geen idee" 

 

Persoonlijk ben ik altijd geïnteresseerd in het verloop van een verhaal, dus niet het eindpunt of alleen het waarom, maar wat heeft er voor gezorgd dat jij nu zit waar je zit. Zakelijk gezien ben ik eigenaar van Whiteseven en zit (as we speak in 2015) 1 dag in de week gedetacheerd bij CVtotaal.

De ontmoeting:
Een aantal jaren geleden is mij gevraagd om wat werkzaamheden te doen voor Vlagtotaal. Na afronding van die zaken kwam de overgang van de huidige webshop ter sprake en heb ik met Sander gekeken hoe we dit in goede banen kunnen leiden. Na een hoop oplossingen te hebben bedacht voor alle "nieuwe mogelijkheden" die in de shop moesten komen, ben ik aan de slag gegaan. Blijkbaar liep Sander de tijd toen al vooruit, want de groothandels waren niet echt voorbereid op de vragen en wensen. -We lachen er nu nog wel eens om, dat die zaken zo lang hebben gelopen- Je kan het vast al raden, alle punten en wensen zijn ingewilligd en de shop heeft een grote technische vertaalslag gemaakt.

Nu:
CVtotaal blijft vooruit streven qua techniek, wat mij persoonlijk erg druk houd want er moeten veel verschillende aspecten geregeld worden om alles technisch in juiste banen te leiden. Zo hebben we menig keer het hoofd gebroken, hoe we het offerte systeem (wat voorheen per email ging) te automatiseren. Na veel gesprekken, goede en vooral slechte ideeën, is het gelukt. We hebben nu een haast volledig geautomatiseerd systeem, wat bijna geen mensenwerk meer nodig heeft.

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.8 uit 10 van 6259 stemmen via Feedback Company