Honeywell evohome thermostaten

Waarom is Honeywell evohome een goede keuze voor jou

Met de Honeywell evohome heb je meer controle over de verwarming van jouw huis en bespaar je tegelijk op de energiekosten. Zo kun je de temperatuur van verschillende ruimtes eenvoudig bedienen met de zoneregeling op de display en in de app van de Honeywell. Daarnaast kun je de thermostaat zo instellen dat hij automatisch de verwarming aan zet als je onderweg bent, of uit zet wanneer je van huis gaat. Hiermee zorg je voor een perfect evenwicht tussen comfort en controle, zonder energie of geld te verspillen.

De voordelen van Honeywell evohome

  • Regel de temperatuur per zone
  • Bedienen met een app
  • Bespaart energie en geld
  • Programmeerbaar systeem
  • Werkt o.a. samen met Google Home en Amazon Alexa

Energie besparen met de Honeywell evohome

75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water. Door de warmte per vertrek te regelen verlaag je jouw energiekosten en zorg je tegelijk voor meer controle, comfort en efficiëntie. Uit onderzoek van de TU Delft is gebleken dat je met Honeywell evohome tot gemiddeld 37% kunt besparen op je gasverbruik. Overstappen van een reguliere thermostaat naar slimme zoneregeling kan zorgen voor een mooie energiebesparing.

Waarom jij een Honeywell evohome van Cvtotaal nodig hebt

Cvtotaal vindt het belangrijk dat jij goed geholpen wordt. Dit doen we door een goede service te leveren en bieden wij producten aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Cvtotaal heeft een divers aanbod aan pakketten en onderdelen van de Honeywell evohome. Zo weten we zeker weten dat we kunnen bieden wat jij zoekt. Deze combinatie van service, prijs-kwaliteitverhouding en productaanbod zorgt ervoor dat klanten ons beoordelen met een 8,5 en daar zijn wij erg blij mee.

Honeywell evohome zoneregeling is de sleutel tot een succesvol, comfortabel en energie besparend klimaat. Je verdeelt de ruimte in zones, en in deze zones kan je allemaal apart de temperatuur/comfort regelen.

Met evohome regel je de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat je alleen de kamers verwarmt die je gebruikt. Zo houd je de controle, bespaar je energie en creëer je jouw perfecte comfortzone.

Geen producten gevonden voor deze selectie.