Ivm. vakantie hebben we een kleinere bezetting waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. vragen kunt U stellen via info@cvtotaal.nl of het contactformulier

Weberactie Vaillant CVketel

Geniet u ook zo van de zomer? Avonden lekker lang buiten zitten in het park of in gewoon in uw tuin. CVtotaal maakt uw zomer nog leuker met een Weber Smokey Joe™ Prem. barbecue. U ontvangt namelijk bij aankoop van een Vaillant CV-ketel met montage gratis 1 van de 100 Weber Smokey Joe™ Prem. barbecues. Bestel daarom uw Vaillant CV-ketel met montage vóór 16 augustus en geniet extra van deze zomer.


U hoeft weinig actie te ondernemen, maar slechts een Vaillant CV-ketel met montage te bestellen en de barbecue verschijnt automatisch in uw winkelwagen. Vervolgens moet u de bestelling afronden door een “offerte” aan te vragen met montage. Vanaf dat moment start het aankoopproces en wordt u per e-mail benadert voor eventuele aanvullende informatie en bevestiging van de aankoop. Nadat u akkoord geeft op de aankoop ontvangt u een installatieverzoek. Zodra deze ingepland is stuurt CVtotaal de barbecue rond de montagedatum naar uw huisadres.


Ga met deze actie daarom goed voorbereid de koude periode in en geniet alsnog optimaal van de zomer met de Weber Smokey Joe™ Prem. barbecue. Let wel op, want er zijn slechts 100 barbecues beschikbaar en op is ook echt op. Het kan voorkomen dat de barbecues voor de einddatum op zijn. Wees er daarom snel bij! Wilt u meer informatie over deze actie, lees dan de actievoorwaarden.

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9350 stemmen via Feedback Company