Uitverkoop

Op deze pagina tref je producten tegen absolute bodemprijzen aan. Het betreft hier nieuwe, ongebruikte producten, welke bijv. terug zijn gekomen van een project of wanneer een klant gebruikt maakt van haar herroepingsrecht.
Het komt voor dat wij voor een bepaald project producten inkopen en gedurende de installatie erachter komen dat een andere maatvoering hier beter zou passen. Het kan zodoende voorkomen dat de verpakking open is geweest, echter is het product ten alle tijden ongebruikt en dus gloednieuw.
Mocht een product bijv. door transport toch schade hebben, dan wordt dit bij het desbetreffende product nadrukkelijk vermeld.

Voor goedkope radiatoren of een goedkope cv ketel, zit je op deze pagina op de juiste plek. Indien er voor jouw net geen passende maat is of een mooie cv ketel aanbieding, verwijzen wij je naar onze reguliere voorraad op de overige categorieën. Deze zijn namelijk reeds zeer scherp geprijsd, daar wij standaard internetmarges hanteren en zodoende een ware radiatoren outlet genoemd worden.

Lijst Productspecificaties tonen

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. thermrad super 8 compact
    Uitverkoop! Thermrad super 8 compact type 11 400 x 500
    Speciale prijs 14,00 Normale prijs 32,65
  2. Uitverkoop! Thermrad super 8 plateau vlakke voorzijde type 22 500 x 1600
    Uitverkoop! Thermrad super 8 plateau vlakke voorzijde type 22 500 x 1600
    Speciale prijs 249,00 Normale prijs 379,05
Lijst Productspecificaties tonen

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren