Buva WTW's

Ventilatie is een belangrijk onderdeel om een gezond binnenklimaat te realiseren. In de binnenlucht gaat vuil, vocht en stof zich samenvoegen. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten, schimmelvorming en een ongezond binnenklimaat. Met een warmte-terugwininstallatie heb je als extra voordeel dat hij de warmte uit de binnenlucht hergebruikt om de schone buitenlucht te verwarmen.

3 producten

Buva EcoStream WTW zonder kap
1.506,-

Fluisterstille werking

Capaciteit: 350m³/h

Met vochtsensor

Leverbaar
Bekijk product
Buva WTW afdekkap
86,-
Leverbaar
Bekijk product
Buva SmartSense RF bediening
106,-

RF bediening

Werkt op batterijen

Voor EcoStream WTW

Leverbaar
Bekijk product

Waarom heb je een Buva WTW nodig

Een Buva warmte-terugwininstallatie wordt gebruikt om vieze binnenlucht in de woning af te zuigen. Naast het afzuigen van de binnenlucht, blaast de WTW-unit ook op energiezuinige wijze verse buitenlucht de woning in. Deze verse buitenlucht wordt verwarmd door de warmte, die uit de binnenlucht is onttrokken.

Een warmte-terugwininstallatie kan je helpen om te besparen op je energiekosten. Doordat de warmte uit de binnenlucht wordt hergebruikt om de koude lucht van buiten op te warmen, zo gaat er geen warmte verloren. En omdat de warmte wordt hergebruikt uit de binnenlucht hoeft er geen gas of elektriciteit gebruikt te worden.

De voordelen van Buva warmte-terugwininstallatie

  • Een terugwinrendement van 97%
  • Met ingebouwde Wifi- en bluetoothmodule
  • Laag geluidsniveau
  • Gemakkelijk te installeren
  • Helpt besparen op je gasverbruik

Waarom je een Buva warmte-terugwininstallatie van Cvtotaal nodig hebt

Voor een warmte-terugwininstallatie van Buva zit je bij Cvtotaal goed. Cvtotaal biedt de nieuwste WTW-unit van Buva: de Buva EcoStream. Je koopt bij Cvtotaal snel en gemakkelijk online jouw Buva EcoStream en bent verzekerd van de beste service en kwaliteit. Wij vinden betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk. Daarom zijn we ook erg trots dat onze klanten ons met een 8,5 beoordelen.