Duco ventilatie

Duco ventilatieboxen

Duco ventilatieboxen koop je online bij CVtotaal. Het Belgische Duco is een minder bekende speler in de markt, maar zeker een om te onthouden. Duco is vooral bekend van de ventilatieroosters en maakt ventilatiesystemen van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een Duco ventilatiebox kopen? Bij CVtotaal zit je goed met:

- gratis verzending
- achteraf betalen mogelijk
- binnen 24 uur in huis wanneer je voor 16:00 besteld

Bekijk de specificaties van de Duco ventilatieboxen en maak je keuze.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mechanische ventilatiebox voor meer comfort

Vochtproblemen en gezondheidsproblemen door slechte ventilatie zijn eenvoudig te voorkomen met een mechanische ventilatiebox. Een oplossing die je veel comfort in de woning oplevert. De ventilatiebox zuigt vervuilde binnenlucht naar buiten af en zuigt verse lucht van buiten aan via ventilatie-openingen in huis, vaak roosters boven de ramen.

Duco ventilatieboxen: vraaggestuurd

De ventilatieboxen van Duco bieden de mogelijkheid van vraaggestuurde ventilatie. Dat wil zeggen dat de unit alleen in die ruimtes lucht afzuigt waar dat nodig is. Je kunt hier direct voor kiezen, maar ook later is een Ducobox hier nog mee uit te breiden. Een hoogwaardig systeem dat ook nog eens makkelijk te bedienen is met de draadloze afstandsbediening.

Energiezuinig

De gelijkstroomventilatoren van de Duco ventilatieboxen zorgen voor flinke energiebesparing in vergelijking met de ventilatieboxen die op wisselstroom werken. Zeker bij ventilatoren ouder dan 15 jaar is vervanging aan te raden. Duco ventilatieboxen zijn niet alleen energiezuiniger, maar ook stiller en krachtiger.

Stille ventilatiebox

De Duco Silent box met perilex stekker is een van de stilste ventilatieboxen op de markt en heeft ook nog eens een hoge luchtopbrengst. Het voordeel van deze ventilatiebox is dat deze later uitgebreid kan worden met verschillende sensoren voor een vraaggestuurde werking.

Ventilatiebox met afstandsbediening

Kies je voor een nieuwe ventilatiebox of kies voor een compleet nieuw ventilatiesysteem inclusief afvoeren, kies dan voor Duco ventilatiebox met een afstandsbediening. Hiermee regel je zelf per ruimte op welke stand je de afzuiging instelt. Denk er even aan om de draadloze zender en de batterij gevoede RF draadloze schakelaar apart te bestellen.

Advies nodig?

Heb je vragen over welke Duco ventilatiebox in jouw woning het beste past? Mail of bel ons voor persoonlijk advies.