Itho Daalderop ventilatie

Itho Daalderop ventilatieboxen

Itho Daalderop ventilatieboxen koop je online bij CVtotaal. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment ventilatieboxen van dit hoogstaande merk. Itho Daalderop maakt energiezuinige en stille units met compacte afmetingen.

Bestel nu en profiteer van:

- 5 jaar garantie
- gratis verzending
- voor 16:00 besteld is binnen 24 uur in huis

Bekijk het complete Itho Daalderop assortiment en bestel jouw ventilatiebox vandaag nog.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Mechanische ventilatiebox voor continue verversing

Verse lucht en zuurstof zijn continu nodig, de hele dag en door het hele huis. Daarom installeer je een ventilatiebox, een mechanisch systeem dat vervuilde binnenlucht naar buiten afzuigt en weer verse lucht van buiten naar binnen aanzuigt. Het systeem functioneert daarom optimaal in combinatie met roosters boven de ramen.

Itho Daalderop ventilatiebox met vochtsensor

Ventilatieboxen van Itho Daalderop zijn te verkrijgen als centrale unit (CVE) of als pijpdakventilator (CVD). Deze worden standaard geleverd met een vochtsensor waardoor automatisch voldoende lucht ververst wordt. Dat is prettig voor ruimtes waar het extra vochtig kan worden, denk aan badkamers.

Energiezuinig en makkelijk te monteren

De Itho ventilatieboxen zijn bijzonder energiezuinig en verbruiken tot 83% minder energie dan vergelijkbare wisselstroomventilatoren. Door het compacte formaat zijn ze bovendien eenvoudig te monteren.

Ventilatiebox met afstandsbediening

Het gemak van de ventilatieboxen Itho Daalderop is compleet door de afstandsbediening. Een draadloze RFT-zender maakt bediening door het hele huis mogelijk. Kies voor ultiem comfort met de Itho ventilatiebox met afstandsbediening.

Ventilatiebox vervangen: wanneer?

Is de ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Dan is vervanging aan te raden. De huidige ventilatieboxen zijn sterker, stiller en verbruiken minder stroom. De ventilatieboxen van Itho Daalderop zijn bijzonder energiezuinig en verdienen zich daarom snel terug.

Stekker kiezen

Bij het vervangen van een ventilatiebox is het goed om te kijken naar de stekker van de bestaande box. Is dat een perilex stekker, bestel bij de nieuwe box dan tevens een perilex stekker. Heb je nog geen ventilatiebox in jouw woning, kies dan voor een randaarde stekker. In dat geval is de snelheid handig met een draadloze afstandsbediening te regelen. Maak direct je keuze.

Advies nodig?

Heb je vragen over welke Itho ventilatiebox in jouw situatie het beste past? Mail en bel ons voor persoonlijk advies.