Orcon ventilatie

Orcon ventilatieboxen

In ons online assortiment vind je de ventilatieboxen van Orcon. Hoogwaardige ventilatieboxen met veel capaciteit en een ingebouwde vochtsensor voor optimale regeling van de afzuiging. Ideaal voor toepassing in prettige badkamers, keukens, wasruimtes en andere vochtige ruimtes.

Koop jouw Orcon ventilatiebox nu bij CVtotaal en profiteer van:

- gratis verzending
- tot maar liefst 7,5 jaar garantie
- voor 16:00 besteld: binnen 24 uur in huis

Bekijk het complete Orcon assortiment en bestel jouw ventilatiebox vandaag nog.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Mechanische ventilatiebox voor continu verse zuurstof

Verse lucht en zuurstof zijn continu nodig, de hele dag en door het hele huis. Daarom installeer je een ventilatiebox, een mechanisch systeem dat vervuilde binnenlucht naar buiten afzuigt en weer verse lucht van buiten naar binnen aanzuigt. Het systeem functioneert daarom optimaal in combinatie met roosters boven de ramen.

Ventilatiebox met vochtsensor

Orcon levert ventilatieboxen met een ingebouwde vochtsensor. Dat betekent dat de ventilator zijn toerental verhoogd als het vochtgehalte in de lucht hoger is. Dat is vooral prettig voor badkamers, keukens en wasruimtes. Orcon levert ook ventilatieboxen met een CO2 sensor die harder gaan werken als de lucht meer vervuild is.

Ventilatiebox met afstandsbediening

Gemak dient de mens. Dat geldt zeker voor de mechanische ventilatieboxen van Orcon met draadloze afstandsbediening. De afstandsbediening kun je overal neerhangen. Als u deze op verschillende plekken in huis wilt hebben, is bijbestellen van afstandsbedieningen altijd mogelijk.

Vervang ventilatieboxen ouder dan 15 jaar

Is de ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Dan is vervanging aan te raden. De huidige ventilatieboxen zijn sterker, stiller en verbruiken minder stroom. Orcon heeft hiervoor een aantal uitstekende oplossingen.

Perilex stekker nodig?

Heb je nu een ventilatiebox met een perilex stekker en wil je deze behouden? Neem dan een MVS-15RP. Ook deze is uit te breiden met een afstandsbediening. Bestel er flexibele slang en een paar slangklemmen bij en je sluit de ventilatiebox zo weer aan.

Advies nodig?

Heb je vragen over de Orcon ventilatiebox en de beste oplossing voor jouw situatie? Voor een persoonlijk advies, mail of bel ons.