Vasco ventilatie

Vasco ventilatieboxen

Ventilatieboxen van Vasco koop je online bij CVtotaal. De ventilatieboxen zorgen voor verbetering van de luchtkwaliteit in de hele woning of specifieke natte ruimtes als badkamer, toilet, wasruimte en keuken. Vasco heeft stille en zuinige, maar ook krachtige ventilatoren tegen betaalbare prijzen.

Wanneer je jouw Vasco ventilatiebox bestelt bij CVtotaal, profiteer je van:

- 5 jaar garantie
- gratis verzending
- binnen 24 uur in huis als je voor 16:00 bestelt

Bekijk de specificaties van de Vasco ventilatieboxen en maak direct je keuze.

Lijst Productspecificaties tonen

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Vasco ventilatie-unit C400
    Vasco ventilatie-unit C400
    223,78
  2. Vasco C400RF
    Vasco C400RF
    59,13
Lijst Productspecificaties tonen

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Mechanische ventilatiebox voor meer comfort

Vochtproblemen en gezondheidsproblemen door slechte ventilatie zijn eenvoudig te voorkomen met een mechanische ventilatiebox. Een oplossing die je veel comfort in de woning oplevert. De ventilatiebox zuigt vervuilde binnenlucht naar buiten af en zuigt verse lucht van buiten aan via ventilatie-openingen in huis, vaak roosters boven de ramen.

Vasco ventilatiebox: stil en krachtig

Ventilatieboxen van Vasco zijn erg stil door een goede isolatie, ondanks de hoge capaciteit van 400 m3 per uur. Met de combinatie van de Vasco C400 ventilatie-unit en de Vasco EasyFlow luchtkanalen creëer je een geruisloos ventilatiesysteem voor je woning.

Afzuiging zelf te regelen

De mate van afzuiging van de Vasco ventilatiebox C400 wordt bepaald door een ingebouwde CO2- en een vochtsensor. Wil je de ventilator op een andere afzuigsnelheid instellen, dan kan dat gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening.

Ventilatiebox vervangen: wanneer?

Is de ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Dan is vervanging aan te raden. De huidige ventilatieboxen zijn sterker, stiller en verbruiken veel minder stroom dan de oudere ventilatoren op basis van wisselstroommotoren. Vasco biedt drietal units in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Stekker kiezen

Bij het vervangen van een ventilatiebox is het goed om te kijken naar de stekker van de bestaande box. Is dat een perilex stekker, bestel bij de nieuwe box dan tevens een perilex stekker. Heb je nog geen ventilatiebox in jouw woning, kies dan voor een randaarde stekker. In dat geval is de snelheid handig met een draadloze afstandsbediening te regelen. Maak direct je keuze.

Advies nodig?

Heb je vragen over de ventilatieboxen van Vasco om een goede keuze te kunnen maken? Mail of bel ons voor persoonlijk advies.