Radiatoraansluitmateriaal

Wanneer je een radiator plaatst of vervangt, ben je nog wel radiatorkranen, thermostaatkranen en een voetventiel benodigd. Klik hier om te zien welke materialen je in jou specifieke situatie benodigd bent. 

Bij een designradiator is ook de aansluitset erg belangrijk. Danfoss is hier één van de marktleiders in en biedt diverse aansluitsets aan. Zo is de Haakse design aansluitset voor ventielradiator met recht voetventiel en thermostaatknop die je direct op het insertventiel van een ventielradiator kunt draaien een aanrader. Een haakse aansluitset zorgt ervoor dat het mogelijk is om de radiator in een kleine ruimte aan te sluiten op een haakse wijze. Er gaat dan zo weinig mogelijk ruimte verloren en de leiding komt uit de muur Het is ook mogelijk om de rechte design aansluitset te bestellen bij cvtotaal. De leidingen komen dan bij je uit de vloer De thermostaatknop van Danfoss heeft een strak design, is van hoge kwaliteit en gaat natuurlijk jaren mee. Helemaal handig wanneer je de ruimte snel op temperatuur wil hebben.

De knelset van 16mm voor kunststof buis is helaas niet te gebruiken voor stalen leidingen. Maar, hiervoor kun je de 15mm knelsets bijbestellen.