Radiatoren

Radiatoren zijn een onmisbaar element binnen het verwarmingssysteem in je woning of bedrijf. Bijzonder vervelend dus als deze niet meer functioneert en/ of niet meer genoeg warmte afgeeft om de ruimte te verwarmen. Soms komt dit door een verbouwing, waardoor de ruimte groter is geworden. Ook kan het zijn dat je een nieuwe cv-ketel hebt, waardoor de (oude) radiatoren nu minder afgeven. Dit heeft dan te maken met de aanvoertemperatuur. 

Let op!!! het wattage op onze site wordt bij 90 graden aangegeven. indien U een aanvoertemperatuur van 75 graden gebruikt dan geeft de radiator +/- 25 % minder vermogen

Bekijk hieronder direct ons assortiment en bestel je nieuwe radiatoren direct online. Meer weten of de radiatoren? Lees verder

Vind snel uw radiator

Gebruik onze radiatorzoeker om een geschikte radiator te vinden.

  • Ruim aanbod aan topmerken
  • Snel naar de juiste radiator
  • Altijd voordelige prijzen
Hoogte
Lengte
Soort
Kenmerk
Vermogen

Radiatoren vervangen

Zijn je radiatoren ook toe aan vervanging? Bestel je nieuwe modellen dan eenvoudig online bij CVtotaal. We bieden een breed assortiment radiotoren, een hoge kwaliteit en natuurlijk een scherpe prijs. Al onze radiatoren voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Het vervangen van radiatoren is niet een klus welke je ieder jaar uitvoert, dus we begrijpen het natuurlijk heel goed wanneer je het lastig vindt om in te schatten welke materialen je benodigd bent. Want naast de radiator is het verstandig of soms zelfs noodzakelijk om een radiatorkraan, thermostaatkraan of voetventiel te vervangen. Je hebt daarbij tal van opties, want de leidingen kunnen vanaf de zijkant komen, maar het kan ook zijn dat de leidingen in jou situatie vanaf boven of juist uit de vloer komen. Heb je hulp nodig bij de juiste aansluitmaterialen, kijk dan eens op de volgende pagina naar onze instructievideo's. En wil je liever even afstemmen, bel ons dan of contacteer ons per mail of chat. 

Duurzaam verwarmen

Waar voorheen de watertemperatuur (aanvoer temperatuur) door de cv-ketel naar 90 graden werd gebracht, worden nieuwe hr-ketels nu af fabriek geleverd met een standaard aanvoer temperatuur van 75 graden. Dit betekend dat een radiator minder warmte zal afgeven, omdat deze circa 25% minder heet water aangevoerd krijgen. 
Een lagere aanvoertemperatuur en dus afgifte, kan er toe leiden dat je voor een ruimte nu een grotere radiator benodigd bent dan voorheen het geval was. Houd daar dus rekening mee bij de keuze voor een nieuwe radiator.