Ivm. vakantie hebben we een kleinere bezetting waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. vragen kunt U stellen via info@cvtotaal.nl of het contactformulier

Brugman radiatoren

Brugman is een vertrouwde naam in de verwarmingstechniek. Deze naam hebben ze verkregen door constante efficiëntie en innovatie na te streven. Tevens is Brugman een van de grootste producenten van radiatoren in Nederland, met een productcapaciteit van maar liefst 2 miljoen radiatoren per jaar!

Naast radiatoren van Brugman kan je ook bij ons terecht voor andere merken, zoals Henrad radiatorenJaga radiatoren, Veraline radiatoren, Comfortlux radiatoren, en Thermrad radiatoren

Artikelen 1 tot 10 van 1574 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 1574 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Brugman radiatoren biedt diverse design lijnen aan:

-          Verti M Piano

-          Verti M Kompact

-          Kompakt 4

-          Uni 6

-          Piano Uni 6

-          Centric 6

-          Piano Centric 6

-          Ibiza

-          Ibiza Rondo

Brugman radiatoren onderscheiden zich des te meer middels het unieke bovenrooster en zijpanelen. Daar waar andere compact radiatoren voorzien zijn van standaard bovenrooster, hebben Brugman radiatoren eigen ontworpen roosters waar de spijlen van links naar rechts lopen. Deze zijn speciaal ontworpen voor de radiatoren van Brugman en zorgen voor een luxe uitstraling van de radiatoren.

Bij de productie van de radiatoren van Brugman wordt gebruik gemaakt van staal van hoogwaardige kwaliteit. Vervolgens worden de radiatoren gelakt volgens een elektrostatisch lakprincipe, hierbij worden de radiatoren alkalisch ontvet, behandeld met een ijzer fosfaat en vervolgens voorzien van een milieuvriendelijke kathodische grondlak. Wanneer dit is gehard worden de radiatoren nog eens voorzien van een laag poedercoat die vervolgens wordt gemoffeld. Dit proces maakt dat de Brugman radiatoren van uitstekende kwaliteit zijn en dat Brugman standaard 10 jaar fabrieksgarantie geeft op al haar radiatoren.

Bij toepassing in natte ruimtes wordt dezelfde garantie termijn gehanteerd, mits de radiatoren niet direct in het sproeibereik worden gemonteerd (dat wil zeggen boven het bad, of direct in de straal van de douche). Indien montage binnen het sproeibereik plaats vindt dan adviseren wij je verzinkte radiatoren, zonder convectieblik toe te passen.

Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Brugman radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

Bereken je benodigde vermogen via onze handige rekentool, zodat je nooit in de kou zit.

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9381 stemmen via Feedback Company