Brugman radiatoren

Brugman radiatoren zijn kwalitatief hoogwaardige radiatoren. Brugman, met een productiecapaciteit van circa 2 miljoen radiatoren per jaar, is één van de grootste radiatoren producenten van Europa. Een brugman radiator of in de volksmond een brugman verwarming, is zodoende aantoonbaar betrouwbaar. Bekijk ook onze Jaga radiatoren en Henrad radiatoren.

Door toepassing van hoogwaardig staal en optimaal berschemende lak en coating wordt 10 jaar garantie op de paneelradiatoren verleend.
De BRUGMAN radiatoren worden gelakt overeenkomstig het electrocataforese lakprincipe, waarbij ze alkalisch worden ontvet, behandeld met een ijzer fosfaat en voorzien van een milieuvriendelijke, kathodische, grondlak, na het uithardingproces van de grondlak worden de radiatoren voorzien van een epoxy-poeder-coatlaag waarna ze gemoffeld worden. Dankzij deze hoogwaardige oppervlaktebescherming geeft BRUGMAN een fabrieksgarantie van 10 jaar op al haar radiatoren.

Bij toepassing in natte ruimtes wordt dezelfde garantie termijn gehanteerd, mits de radiatoren niet direct in het sproeibereik worden gemonteerd (dat wil zeggen boven het bad, of direct in de straal van de douche. Indien montage binnen het sproeibereik plaats vindt dan adviseren wij je verzinkte radiatoren, zonder convectieblik toe te passen.

Klik hier voor radiator berekenen.

Je moet er rekening mee houden dat ketels welke ouder zijn dan 6 jaar water van 90 graden maken en jonger dan 5 jaar 75 graden. Bij 75 graden heeft de radiator minder capaciteit dan bij 90 graden. Bij de Brugman radiatoren geeft CVtotaal het wattage aan bij afgifte 90 graden!

Artikelen 1 tot 10 van 1573 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 1573 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.8 uit 10 van 6382 stemmen via Feedback Company