Brugman radiatoren

Wilt u een goede Brugman radiator? Dan maakt u de juiste keus. Brugman is één van de grootste radiatorproducenten in Nederland. Dit is niet voor niets, want door hun hoge kwaliteit en innovatieve processen is het merk een vertrouwde naam in de verwarmingstechniek. De radiatoren zijn een goede optie voor zowel nieuwbouw als bij renovaties.

Het assortiment van Brugman radiatoren
Wilt u een Brugman radiator aanschaffen? Bereken het benodigde vermogen via onze handige rekentool, zodat u precies weet welk product het best is voor u. In het assortiment van CVtotaal vindt u onder andere de Brugman Kompakt 4 en Brugman Ibiza. 

Filter het aanbod op uw eisen aan een radiator voor een compleet overzicht van passende Brugman radiatoren.

Topkwaliteit, vakmanschap en moderne technieken
Brugman radiatoren worden gemaakt van hoogwaardig staal, en door de beschermende lak en coating wordt de kwaliteit van het product gewaarborgd. Een degelijke radiator waarmee u jarenlang in het wooncomfort wordt voorzien. Als onderdeel van de Vasco Group worden de radiatoren voorzien van innovatieve productieprocessen en een modern design, dat passend is in alle woningbouw. 

Voorzien van de juiste certificering
De radiatoren van dit merk zijn allemaal ISO 9001-gecertificeerd. Dit betekent dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteits-, milieu- en veiligheidsgaranties. Daarnaast biedt het merk op bijna alle producten een garantie van meerdere jaren op basis van lak en lekdichtheid.

Bestel eenvoudig en snel Brugman radiatoren
Online bestelt u snel een eenvoudig een radiator van het merk Brugman. De producten worden gratis bij u thuisbezorgd. Het enige wat u nog moet doen – of laten doen – is het plaatsen van het product.

Naast radiatoren van Brugman kunt u ook bij ons terecht voor andere merken, zoals Henrad radiatorenJaga radiatorenVeraline radiatorenComfortlux radiatoren, en Thermrad radiatoren

 

 

 

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 1568

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 1568

per pagina
Van laag naar hoog sorteren