Brugman Centric 6

Om de temperatuur in je huis aangenaam te houden zijn goede radiatoren cruciaal. Met de Brugman Centric 6 radiatoren hoef je je hier geen zorgen over te maken. De Centric radiator bevat 4 zijdelingse aansluitingen inclusief meegeleverd ventielinsert. Daarnaast bevat de radiator van Brugman 2 onderaansluitingen, deze zijn geplaatst in het midden voor optimaal montagegemak. Daarnaast worden de leidingen op deze manier aan het oog onttrokken.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 379

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 379

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Door het gebruik van J-console beugels is het mogelijk om de radiator te spiegelen. Op deze manier kan je zelf kiezen aan welke zijde de thermostaatknop zich bevindt. De Centric radiator heeft een geribbelde voorplaat evenals een mooi sierrooster en vlakke zijpanelen. Dit zorgt samen voor een mooi geheel en dus een mooi afgewerkt design.

Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Brugman radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

De Brugman Centric 6 radiator is verkrijgbaar als type 11, type 21s, type 22 & type 33 en heeft 10 jaar garantie.

Bekijk hier alle Brugman radiatoren.