Brugman Piano Centric 6

Een hoogwaardige designradiator met een hoog montagegemak, zo is de Brugman Piano Centric 6 te omschrijven in één zin. De Brugman Piano Centric 6 bevat net als de standaard Centric 6 radiator 6 aansluitingen. Hiervan zijn 4 zijdelingse aansluitingen, waar het ventielinsert standaard wordt meegeleverd. De overige 2 aansluitingen bevinden zich in het midden van de onderkant van de radiator. Deze onderaansluitingen maken dat de radiator eenvoudig valt te installeren, daarnaast kunnen de leidingen worden weggewerkt zodat deze niet afleiden van het design van de radiator.

Artikelen 1 tot 10 van 265 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 265 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met J-console beugels is het mogelijk de radiator te spiegelen zodat de thermostaatknop zowel links als rechts kan worden gemonteerd. Het design van de Brugman Piano Centric 6 mag niet worden vergeten. Met de vlakke voorplaat, het elegante sierrooster en de fraaie zijpanelen is de Piano Centric 6 een prachtige designradiator. De radiator is gemaakt van staal met een glanzende afwerking waardoor deze tot zijn recht komt in een modern interieur.

Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Brugman radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

De Brugman Piano Centric 6 radiator is verkrijgbaar als type 21s, type 22 & type 33 en heeft 10 jaar garantie.

Bekijk hier alle Brugman radiatoren.

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9333 stemmen via Feedback Company