Brugman Piano Uni 6

Brugman Piano Uni 6 radiatoren zijn sierlijke designradiatoren met een moderne uitstraling. Deze radiator heeft zes aansluitingen, vier zijdelingse aansluitingen en twee onderaansluitingen. Het is mogelijk om de radiator te spiegelen waardoor de thermostaatknop zowel links als rechts kan worden gemonteerd. Door deze onderaansluitingen heeft de Uni 6 radiator een hoog montagegemak en kunnen de leidingen eenvoudig worden weggewerkt.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 277

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 277

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Brugman Piano Uni 6 heeft een minimalistisch, modern design. De vlakke voorplaat in combinatie met het sierrooster en de fraaie zijpanelen maken dat de radiator een onopvallend maar stijlvol uiterlijk heeft welke naadloos aansluit bij een modern interieur. Naast de designfunctie zorgen het sierrooster en de zijpanelen tevens voor een stukje veiligheid. De scherpe randen zijn hierdoor volledig afgedekt wat deze radiatoren tevens kindvriendelijk maakt.

Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Brugman radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

De Brugman Piano Uni 6 radiator is verkrijgbaar als type 21s, type 22 & type 33 en heeft 10 jaar garantie.

Bekijk hier alle Brugman radiatoren.