Brugman Uni 6

De Brugman Uni 6 radiatoren behouden het elegante uiterlijk van de Kompakt 4 radiatoren. Anders dan de Kompakt 4 radiatoren bevat een Brugman Uni 6 radiator zes aansluitingen. Vier van deze aansluitingen zijn zijdelingse aansluitingen, de overige twee zijn onderaansluitingen. De radiator is omkeerbaar, wat maakt dat er een keuze is tussen een linkse of een rechtse onderaansluiting. Dit maakt het aansluiten van een Brugman Uni 6 relatief eenvoudig. De leidingen en kraanlichamen zijn volledig weggewerkt waardoor het design van de radiator beter naar voren komt.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 282

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 282

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Evenals de Kompakt 4 radiator bevat het design van de Brugman Uni 6 radiator een sierrooster en zijbekleding. Naast het uiterlijk heeft deze bekleding een beschermende werking tegen scherpe, onveilige randen. Dit maakt dat de Brugman Uni 6 radiator tevens geschikt is voor scholen, zorginstellingen, seniorenwoningen en publieke instanties.

Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Brugman radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

De Brugman Uni 6 radiator is verkrijgbaar als type 11, type 21s, type 22 & type 33 en heeft 10 jaar garantie.

Bekijk hier alle Brugman radiatoren.