Brugman Verti M Kompakt

De Brugman Verti M Kompakt is een verticale paneelradiator met strak afgewerkte zijpanelen en een geribbelde voorzijde. De radiator bevat naast twee onderaansluitingen ook twee bovenaansluitingen voor de plaatsing van de ontluchter. Daarnaast bevat de verticale paneelradiator van Brugman een middenaansluiting zodat deze zeer discreet kan worden aangesloten.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Brugman Verti M Kompakt is een veelzijdige radiator voor zowel kamer, keuken, hal en badkamer. De verticale paneelradiator combineert superieure warmtevoorziening met geavanceerde technologie wat het een zeer rendabele radiator maakt welke ideaal is te plaatsen op een plek met beperkte wandruimte. De radiator is veelzijdig en kan op verschillende plekken worden geplaatst, echter komt de radiator door zijn verticale waterkanalen en opgelast convectorblik het beste tot zijn recht wanneer deze in een beperkte ruimte een groot warmteaandeel creëert.

Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Brugman radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

De Brugman Verti M Kompakt is verkrijgbaar als type 21s en type 22 en heeft 10 jaar garantie.

Bekijk hier alle Brugman radiatoren.