Brugman Verti M Piano

De Brugman Verti M Piano is een verticale paneelradiator met een vlakke voorplaat. De radiator bevat zowel een rechter onderaansluiting als vier zijdelingse aansluitingen waarbij een ventielinsert wordt meegeleverd. Door het gebruik van de consoles is het mogelijk de radiator te spiegelen zodat de thermostaatknop links of rechts kan worden gemonteerd, afhankelijk van wat is gewenst.

 

 

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Brugman Verti M Piano is uitermate geschikt voor plaatsen waar slechts beperkte wandruimte beschikbaar is. De radiator heeft een strakke bekleding wat maakt dat de Brugman verticale Piano radiatoren niet erg opvallen en een moderne uitstraling bieden. Door de middenaansluiting kan de Brugman Verti M Piano zodanig worden aangesloten dat leidingen uit het zicht blijven.

Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Brugman radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

De Brugman Verti M Piano is verkrijgbaar als type 21s en type 22 en heeft 10 jaar garantie.

Bekijk hier alle Brugman radiatoren.