Comfortlux radiatoren

Radiatoren van Comfortlux zijn echte A-merk radiatoren geproduceerd in Duitsland. Dat zie je terug in de kwaliteit van de radiatoren. Doordat CVtotaal de radiatoren inkoopt in grote hoeveelheden kun jij deze radiatoren bestellen tegen de laagste prijs.

Naast radiatoren van Comfortlux kan je ook bij ons terecht voor andere merken, zoals Henrad radiatorenJaga radiatoren, Veraline radiatoren, Brugman radiatoren, en Thermrad radiatoren

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 1322

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 1322

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Comfortlux radiatoren biedt diverse design lijnen aan:

-          Comfortlux VR (ventiel radiator)

-          Comfortlux CR (compact radiator)

-          Forza Vrijstaand

-          Forza Wand


Elke Comfortlux radiator wordt geleverd inclusief ophangbeugels, schroeven, pluggen, blindstop en ontluchter (en thermostatisch insertventiel wanneer het de VR uitvoering betreft).

Comfortlux heeft gekozen voor diverse designlijnen waarbij traditioneel ontwerp en moderne varianten in elke ruimte van je huis beschikbaar zijn. Zo is de Forza wand convector bijzonder door haar vlakke voorzijde voor een strakke afwerking. De HD handdoeken radiator is ideaal voor verwarmen van de badkamer én je handdoeken voor het douchen door het slimme buizen ontwerp.

Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Comfortlux radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.

Bereken je benodigde vermogen via onze handige rekentool, zodat je nooit in de kou zit.