Henrad radiatoren

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede radiator? Henrad is één van de grootste merken in Europa, en erg populair in Nederland en België. De Henrad radiatoren staan voor kwaliteit en consistentie. Bij CVtotaal bestelt u deze radiatoren online en wordt het product thuisbezorgd!

Het assortiment van Henrad radiatoren
Wilt u een Henrad radiator aanschaffen? Bereken het benodigde vermogen via onze handige rekentool, zodat u precies weet welk product het best is voor u. In het assortiment vindt u:

Maak een selectie van de gestelde eisen en bekijk het aanbod van Henrad radiatoren.

Kwaliteitseisen en certificeringen
De Henrad-producten zijn allemaal EN-442 gecertificeerd en een groot deel van het aanbod heeft ook de RAL, NF en Kitemarkt certificeringen. Jaarlijks worden er diverse toetsingen gedaan om de kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten van de radioteren te checken. Alle eigenschappen en specificaties van het productieproces en de producten worden streng gecontroleerd om ervan verzekerd te zijn dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Duurzaam verwarmen met Henrad
Een lekker warm huis is onmisbaar in het dagelijkse leven. Dit verhoogt het wooncomfort in huis, maar het heeft wel impact op het klimaat. Gelukkig weet het merk hier wel raad mee. Dankzij moderne verwarmingstechnologieën verbruikt een Henrad radiator minder energie, maar geeft het wel het maximale resultaat qua warmte en comfort. Zo wordt staat een radiator van Henrad naast kwaliteit ook voor duurzaamheid.

Naast radiatoren van Henrad vindt u bij ons ook andere kwalitatieve merken, zoals Brugman radiatorenJaga radiatorenVeraline radiatorenComfortlux radiatoren, en Thermrad radiatoren.

 

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 640

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 640

per pagina
Van laag naar hoog sorteren