Henrad radiatoren

In Nederland en België zijn Henrad radiatoren een heus begrip. Henrad is uitgegroeid tot een vertrouwde naam welke staat voor kwaliteit en consistentie. Bij CVtotaal bestel je eenvoudig radiatoren en worden deze bij je thuis bezorgd!

Naast radiatoren van Henrad kan je ook bij ons terecht voor andere merken, zoals Brugman radiatorenJaga radiatoren, Veraline radiatoren, Comfortlux radiatoren, en Thermrad radiatoren

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 640

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 640

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Henrad radiatoren biedt diverse design lijnen aan:

-          Henrad Compact

-          Henrad Everest Plan

-          Henrad Alto Plan

-          Henrad Alto Line

-          Henrad Alto Swing


Louis Hendrickx, de stichter van Henrad radiatoren, was voor de jaren 1970 reeds actief in de verwarmingssector via zijn handel in stoven en haarden. De ontwikkeling van staalplaat in de jaren 1970 zette hem aan om een staalplaat radiator te ontwerpen met een zeer hoge warmteafgifte: Henrad, dé radiator, zag het levenslicht.


Een radiator van Henrad staat voor kwaliteit. Sinds de start van de eerste productielijn in 1978, kent het bedrijf een geweldige groei: bijkomende productielijnen, volautomatisch dompel- en poederlak procedé. Henrad produceert al geruime tijd meer dan 10.000 radiatoren per dag.


Ketels ouders dan 9 jaar verwarmen het water tot 90 graden, terwijl ketels van jonger dan 8 jaar het water verwarmen tot 75 graden. Een radiator van 75 graden beschikt over minder capaciteit dan een radiator van 90 graden. Het wattage van de Henrad radiatoren wordt hier aangegeven bij afgifte van 90 graden.


Bereken je benodigde vermogen via onze handige rekentool, zodat je nooit in de kou zit.