Ivm. vakantie hebben we een kleinere bezetting waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. vragen kunt U stellen via info@cvtotaal.nl of het contactformulier

Henrad Alto Line

De Henrad Alto Line is een verticale radiator. De radiator is voorzien van een design gegroefde voorplaat, evenals fraaie zijpanelen. Door deze omkasting krijgt de radiator een strak uiterlijk en door de verticale lijnen creëert de radiator een ruimtelijke sfeer. Verticale radiatoren zoals de Henrad Alto Line zijn zeer geschikt voor plaatsen waar de wandruimte beperkt is maar wel een radiator is vereist, bijvoorbeeld in de hal. Daarnaast kan een verticale radiator in een ruimte mooier uitkomen dan een horizontale radiator.

Je kan de Henrad Alto Line zowel boven als beneden aansluiten zonder een stromingsbuis te gebruiken omdat er een doorstroom begrenser in deze radiator zit. 

Artikelen 1 tot 10 van 66 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 66 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De Henrad Alto Line is verkrijgbaar in de types 11, 21 en 22. Dit vertaalt zich in 5 lengtematen (300 t/m 700mm) en 4 hoogtematen (1600 t/m 2200mm). Alle types bevatten 6 aansluitingen van ½’’ binnendraad. De radiator kan zowel boven als onder worden aangesloten en wordt vaak in combinatie met een Heimeir multilux 4 aansluitblok aangeschaft. Met dit aansluitblok is het tevens mogelijk om de radiator aan te sluiten via een middenaansluiting.

 

Als je opzoek bent naar een betaalbare, luxe radiator dan is de Henrad Alto Line een goede optie. De radiator wordt geleverd met bevestiging set. Deze set bevat: 2 J-consoles, 1 ontluchter, 3 blindstoppen ½’’, schroeven en pluggen.

 

Henrad Alto Line radiatoren hebben 10 jaar garantie.

 

Bekijk hier alle Henrad radiatoren

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9433 stemmen via Feedback Company