Henrad Alto Plan

De Henrad Alto Plan radiatoren zijn verticale designradiatoren met een vlakke voorplaat en fraaie zijpanelen. Door de verticale afmetingen is de radiator uitermate geschikt voor plaatsen waar weinig wandruimte beschikbaar is. Het strakke, moderne design sluit goed aan op een modern interieur. De Henrad Alto Plan is perfect combineerbaar met de Henrad Everest Plan om het moderne karakter en de strakke lijn in heel de woning door te voeren.

Je kan de Henrad Alto plan zowel boven als beneden aansluiten zonder een stromingsbuis te gebruiken omdat er een doorstroom begrenser in deze radiator zit. 

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 51

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 51

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Henrad Alto Plan bevat 6 aansluitingen met ½’’ binnendraad. De radiator kan zowel boven als onder worden aangesloten zonder het gebruik van een stromingsbuis, doordat de Henrad Alto Plan een doorstroom begrenzer bevat. De radiator kan tevens worden aangesloten via een midden aansluiting, hiervoor kun je een Heimeier multilux 4 aansluitblok gebruiken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een thermostatisch H-blok met handbediende knop te gebruiken. Wanneer je een gewone radiatorkraan en voetventiel wenst te gebruiken dan dien je de linker- en rechteraansluiting te gebruiken.

 

De Henrad Alto Plan wordt standaard geleverd in de kleur RAL9016 inclusief bevestiging set, blindstoppen en ontluchter.

 

Alle Henrad Alto Plan radiatoren hebben 10 jaar garantie en is verkrijgbaar als type 11, type 20, type 21 & type 22.

 

Bekijk hier alle Henrad radiatoren