Ivm. vakantie hebben we een kleinere bezetting waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. vragen kunt U stellen via info@cvtotaal.nl of het contactformulier

Henrad Everest Plan

De Henrad Everest Plan is een horizontale radiator welke zich van andere radiatoren onderscheid door het design. De Everest Plan radiator bevat een vlakke voorplaat, strakke zijpanelen en een mooi bovenrooster. Deze omkasting geeft de radiator een minimalistisch, strak, decoratief uiterlijk.

Artikelen 1 tot 10 van 234 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 234 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alle Henrad Everest Plan radiatoren zijn gemaakt van koudgewalst kwaliteitsstaal. Vervolgens zijn deze ontvet, gefosfateerd, gegerondlakt en in Henrad wit (RAL 9016) gepoederlakt.

 

Door zijn 6 aansluitmogelijkheden heeft de Henrad Everest Plan radiator naast het moderne design een hoog montagegemak. Van deze aansluitingen bevinden zich 4 aan de zijdes van de radiator, de overige 2 zijn onderaansluitingen. De Henrad Everest Plan is zowel als ventielradiator evenals compactradiator aan te sluiten.

 

De Henrad Everest Plan is zeer geschikt voor nieuwbouw of renovatieprojecten. Het moderne design maakt dat de radiator aansluit op een modern interieur, daarnaast is de radiator door de vele aansluitingen altijd gemakkelijk en op een nette manier te monteren.

 

De Henrad Everest Plan radiator is verkrijgbaar als type 11, type 21, type 22 & type 33 en heeft 10 jaar garantie.

 

Bekijk hier alle Henrad radiatoren

To top
Onze klanten beoordelen CVtotaal met 8.6 uit 10 van 9378 stemmen via Feedback Company