Henrad Everest Plan

De Henrad Everest Plan is een horizontale radiator welke zich van andere radiatoren onderscheid door het design. De Everest Plan radiator bevat een vlakke voorplaat, strakke zijpanelen en een mooi bovenrooster. Deze omkasting geeft de radiator een minimalistisch, strak, decoratief uiterlijk.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 235

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 235

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Alle Henrad Everest Plan radiatoren zijn gemaakt van koudgewalst kwaliteitsstaal. Vervolgens zijn deze ontvet, gefosfateerd, gegerondlakt en in Henrad wit (RAL 9016) gepoederlakt.

 

Door zijn 6 aansluitmogelijkheden heeft de Henrad Everest Plan radiator naast het moderne design een hoog montagegemak. Van deze aansluitingen bevinden zich 4 aan de zijdes van de radiator, de overige 2 zijn onderaansluitingen. De Henrad Everest Plan is zowel als ventielradiator evenals compactradiator aan te sluiten.

 

De Henrad Everest Plan is zeer geschikt voor nieuwbouw of renovatieprojecten. Het moderne design maakt dat de radiator aansluit op een modern interieur, daarnaast is de radiator door de vele aansluitingen altijd gemakkelijk en op een nette manier te monteren.

 

De Henrad Everest Plan radiator is verkrijgbaar als type 11, type 21, type 22 & type 33 en heeft 10 jaar garantie.

 

Bekijk hier alle Henrad radiatoren